Η Υφυπουργός Παιδείας παρέδωσε εξοπλισμό στο Νηπιαγωγείο Αεροδρομίου Ν. Αγχιάλου

Η υφυπουργός Παιδείας κ. Ζέττα Μ. Μακρή επισκέφτηκε το Νηπιαγωγείο Αεροδρομίου Νέας Αγχιάλου όπου και παρέδωσε εξοπλισμό αποτελούμενο από φορητό υπολογιστή, σταθερή μονάδα ΗΥ, οθόνη, ενσύρματο πληκτρολόγιο και ενσύρματο ποντίκι, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της εκπαιδευτικής μονάδας, που στεγάζεται σε αυτόνομο κτήριο στην 111 ΠΜ.

Την κα Μακρή υποδέχτηκαν στην 111 ΠΜ ο Διοικητής Σμχος Γκουτζουρέλας Θεόδωρος, ενώ στο Νηπιαγωγείο την καλωσόρισε η προϊσταμένη κ. Πάππια Χρυσούλα, οι νηπιαγωγοί, οι μαθήτριες και οι μαθητές, που της προσέφεραν μια υπέροχη χειροτεχνία, ένα κολάζ με μια τεράστια κόκκινη καρδιά, που, πάνω της σε μικρότερες χάρτινες καρδιές, ήταν γραμμένα τα ονόματα όλων των παιδιών.

Στην επίσκεψή της η κ. Μακρή συνοδευόταν από τον Πρόεδρο του Σωματείου Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων, Ταγματάρχη κ. Δημήτρη Κοντούρη, μέλη του Δ.Σ. και εγγεγραμμένα και ενεργά μέλη των οικογενειών του Σωματείου.

«Ήταν καιρός που ήθελα να βρεθώ ξανά στο Νηπιαγωγείο Αεροδρομίου Νέας Αγχιάλου, να συναντήσω τα παιδιά και τις νηπιαγωγούς, να περάσω χρόνο στον ζεστό και φιλόξενο χώρο και να εκπληρώσω την υπόσχεσή μου για παράδοση εξοπλισμού, που είχε ζητηθεί στην τελευταία επίσκεψή μου.

Ανταποκρίθηκα στα αιτήματα του σχολείου και θα το ξανακάνω με την ίδια αίσθηση ευθύνης, στήριξης και προσφοράς, καθώς οι ανάγκες είναι μεγάλες και οι απαιτήσεις της λειτουργίας του νηπιαγωγείου αυξάνονται και πολλαπλασιάζονται καθημερινά.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΟΕΔ και μέλη των οικογενειών, που ήταν παρόντες και σήμερα, που είναι παρόντες κάθε μέρα και φροντίζουν να μου επικοινωνούν θέματα, που στοχεύουν στην εύρυθμη ροή της σχολικής κανονικότητας του νηπιαγωγείου Αεροδρομίου Νέας Αγχιάλου. 

Στέκομαι πάντα αρωγός όλων των σκοπών της μεγάλης οικογένειας των υπηρετούντων στις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας, επιδιώκω την επικοινωνία και προτρέπω στην ανάδειξη των διαπιστωμένων αναγκών, προκειμένου να συνδράμω στην ικανοποίησή τους μέσα από προσωπικές ενέργειες και συνεργασίες».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος