Η Λευκή Νύχτα “επιστρέφει” στην Καρδίτσα την Παρασκευή

Την Παρασκευή με πρωτοβουλία του εμπορικού συλλόγου Καρδίτσας θα πραγματοποιηθεί η Λευκή Νύχτα, με πολλές παράλληλες δράσεις και μουσικά σχήματα στους εμπορικούς δρόμους της πόλης και με το σύνθημα της διοργάνωσης να είναι «διασκεδάζω, συμμετέχω, αγοράζω».

Τη διοργάνωση στηρίζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, ο δήμος Καρδίτσας και το επιμελητήριο, εκπρόσωποι των οποίων παραχώρησαν σήμερα συνέντευξη τύπου,

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 6 το απόγευμα με το ωράριο των καταστημάτων να είναι ως τις 12 τα μεσάνυχτα.

Η Λευκή Νύχτα “επιστρέφει” στην Καρδίτσα την ΠαρασκευήΟ περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός έκανε λόγο για μια ξεχωριστή εκδήλωση, τονίζοντας ότι η Περιφέρεια στηρίζει τον εμπορικό σύλλογο σε αυτήν την διοργάνωση, όπως και με προγράμματα όπως το Ανάσα ! και Ανάσα 2. «Στηρίζουμε τον εμπορικό κόσμο που είναι πηγή δύναμης στην περιοχή», είπε χαρακτηριστικά.

Ο δήμαρχος Καρδίτσας κ. Τσιάκος είπε μεταξύ άλλων, ότι μετά από πολλές δυσκολίες όπως η πανδημία και ο Ιανός, η κρίση που υπάρχει, η «Λευκή Νύχτα» θα δώσει τη δυνατότητα να στηριχθεί ο εμπορικός κόσμος, να τονωθεί η αγοραστική κίνηση, και ο κόσμος της Καρδίτσας αλλά και ολόκληρης της Θεσσαλίας να συμμετέχει σε μια μεγάλη γιορτή.

Ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ Νούσιος υπενθύμισε ότι η Λευκή Νύχτα είχε γίνει το 2019 και τώρα επανέρχεται ως διοργάνωση μετά από τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα και ο νομός Καρδίτσας. Κάλεσε τους πολίτες να συμμετέχουν, να αγοράσουν και να διασκεδάσουν.

Η πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου κ Νιάκα τόνισε ότι η Λευκή Νυύχτα είναι μια ευκαιρία για τον κόσμο ο οποίος έχει επιβαρυμένη ψυχολογία, να βγει από το σπίτι του, να αξιοποιήσεις τις προσφορές των καταστημάτων, να περάσει όμορφα. «Η Λευκή Νύχτα είναι σα μια ηλιαχτίδα σε όλη αυτήν τη μαυρίλα που βιώνουμε, μια διοργάνωση κόντρα στην κατήφεια που μας περιβάλει», υπογράμμισε η κ. Νιάκα.

Από την πλευρά του επιμελητηρίου ο κ. Στεργιούλης ανέφερε ότι το ΕΒΕΚ θεωρεί υποχρέωσή του να στηρίξει αυτό το εγχείρημα του εμπορικού συλλόγου, το οποίο προσπαθεί να στηρίξει με τη σειρά του τα μέλη του.

Τέλος ο κ. Πετράκης εκ μέρους της ομάδας παραγωγής υπογράμμισε ότι η Λευκή Νύχτα και οι εκδηλώσεις είναι μια ευκαιρία να ανοιχθεί η Καρδίτσα σε όλη τη Θεσσαλία; 8 σημεία με μουσική.

  • 4 Μπάντες / street live music
    rock & roll | reggae & dub music | hip hop | Ελληνικό rock
  • Live Radio MUSICARADIO – 3 Radio producers & 1 Dj
  • 4 Djs Booth / street live parties

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος