Η ΔΕΥΑΜΒ ζητά συγγνώμη από τους κατοίκους της Ν. Δημητριάδας

Με σημερινή ανακοίνωση της η ΔΕΥΑΜΒ ζητά συγνώμη από τους κατοίκους της Ν. Δημητριάδας, για την πολύωρη διακοπή νερού που συνέβη την Τρίτη 15 Ιούνη και την ταλαιπωρία που υπέστησαν.

“Επί των οδών Φιλιππίδη και Ροστώβ, ένθεν και ένθεν του Αναύρου και ακριβώς έναντι της Γ. Δήμου και Ορμινίου αντίστοιχα, υπάρχουν δύο κεντρικά φρεάτια του δικτύου της ύδρευσης, κατασκευής 1998. Οι σωληνώσεις των φρεατίων παρουσίαζαν διαρροές ενώ οι δικλείδες των σωληνώσεων διατομής Φ400 δυσλειτουργία με αποτέλεσμα να μην απομονώνονται οι κλάδοι του δικτύου.

Η επέμβαση είχε ακριβώς αυτό το αντικείμενο. Τον περιορισμό των διαρροών και την αντικατάσταση των δικλείδων. Δυστυχώς η παλαιότητα του εξοπλισμού και το μέγεθος των διαρροών, οδήγησαν στην απόλυτη παραβίαση του χρόνου διακοπής που είχε αναγγελθεί και ο χρόνος που απαιτήθηκε ήταν 22 ώρες αντί για τις 6 ώρες που είχαν ανακοινωθεί. Σε αυτό ευθύνεται απολύτως η υπηρεσία. Κλείνοντας ζητούμε για μία ακόμη φορά συγγνώμη, από τους πολίτες που επλήγησαν από την πολύωρη διακοπή νερού”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος