Η ΔΕΥΑΜΒ απαντάει στην καταγγελία της ΛΑΣ Βόλου: Επανασυνδέσαμε την υδροδότηση

Η Λαϊκή Συσπείρωση Βόλου προχώρησε σε καταγγελία ότι η ΔΕΥΑΜΒ έκοψε το νερό σε οικογένεια της Νέας Ιωνίας για οφειλή 25€. Στην καταγγελία απαντάει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Γιώργος Τόρης, ο οποίος επισημαίνει ότι το νερό επανασυνδέθηκε.

Πιο συγκεκριμένα στην απάντησή του αναφέρει: “η επιχείρηση προχώρησε όντως σε διακοπή νερού της εν λόγω καταναλώτριας μετά από ειδοποίηση του αυτόματου συστήματος ότι παρέμεναν απλήρωτοι τρεις διαδοχικοί λογαριασμοί (αν και η διακοπή προβλέπεται στην περίπτωση των δύο). Την περασμένη Πέμπτη η ενδιαφερόμενη επισκέφθηκε την ΔΕΥΑΜΒ, συναντήθηκε με τους αρμοδίους και τους εξέθεσε το πρόβλημά της που αντιμετωπίστηκε άμεσα και έγινε επανασύνδεση της υδροδότησης. Πρέπει δε να σημειωθεί ότι όπως διαπιστώθηκε η οικία της παρανόμως δεν είναι συνδεδεμένη με το δίκτυο αποχέτευσης, γεγονός που αιτιολογεί και το χαμηλό ποσό (38 και όχι 25 ευρώ) στη χρέωση των λογαριασμών. Παρά ταύτα προχωρήσαμε σε επανασύνδεση και για τη διευκόλυνσή της εντάχθηκε και στο κοινωνικό τιμολόγιο της επιχείρησης, ενέργειες για τις οποίες διατύπωσε θερμές ευχαριστίες, ενώ τη Δευτέρα θα εξετάσουμε και τη λύση για τη σύνδεση με το αποχετευτικό.
Την επομένη είδαμε την «καταγγελία» της μέσω της γνωστής… οδού στον Τύπο. Ο καθένας και η καθεμία μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους για την αξιοπιστία της «καταγγελίας» και τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή…».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος