Η ΔΕΥΑΜΒ ανακοινώνει διακοπές υδροδότησης στην Αγριά του Βόλου

Από τα μέσα Μαΐου ταλαιπωρούνται οι κάτοικοι της Αγριάς με το πόσιμο νερό, μετά την ανακοίνωση της ΔΕΥΑΜΒ περί ακαταλληλότητας του νερού για πόση και μαγειρική χρήση, λόγω του υδράργυρου που εντόπισε, όπως τονιζόταν σε σχετική της ανακοίνωση. Από τότε μέχρι και σήμερα οι κάτοικοι προκειμένου να καλύψουν τις καθημερινές τους ανάγκες, είναι υποχρεωμένοι να προμηθεύονται εμφιαλωμένο νερό όχι μόνο για να πιούν, αλλά και για παρασκευάσουν το φαγητό τους.

Σήμερα, με νεότερη ανακοίνωση η ΔΕΥΜΒ μιλά για διακοπές υδροδότησης στην Αγριά με την εξής ανακοίνωση:

 “Η γεώτρηση “Τρύπιο Λιθάρι”, που το νερό της περιέχει υδράργυρο, τέθηκε εκτός λειτουργίας.

  1. Η άρση των περιορισμών χρήσης του νερού του δικτύου για ανθρώπινη κατανάλωση, θα ανακοινωθεί μόλις η υπηρεσία μέσω νέας σειράς αναλύσεων, βεβαιωθεί για την καταλληλότητα του νερού στο δίκτυο.
  2. Το νερό που περισσεύει σήμερα είναι το 55% του συνολικού. Οπότε για λόγους προστασίας του δικτύου ύδρευσης, ενημερώνουμε ότι

 ΑΠΟ ΤΗΝ  ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΙΟΥΝΗ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ

 00:30 – 06:00 ΠΜ & 11:00 ΠΜ – 14:00 ΜΜ

 Απευθύνουμε έκκληση στους κατοίκους της Αγριάς για απόλυτο περιορισμό της χρήσης του νερού στα απολύτως αναγκαία, που αφορούν στην τήρηση των κανόνων υγιεινής. Η άσκοπη χρήση του νερού για ποτίσματα, πλύσιμο αύλιων χώρων και πεζοδρομίων, θα οδηγήσει σε εκκενώσεις των δεξαμενών υδροδότησης, με αποτέλεσμα την πρόκληση τυχαίων διακοπών νερού και βλαβών στο δίκτυο από την είσοδο αέρα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ