Βόλος: Σε επ’ αόριστον αναστολή εργασίας 10 εργαζόμενοι στο Γηροκομείο

Σε επ’ αόριστον αναστολή εργασίας τίθενται από σήμερα, Δευτέρα, 16 Αυγούστου οι εργαζόμενοι σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων που δεν εμβολιάζονται κατά του κορονοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό δέκα εργαζόμενοι στο Γηροκομείο του Βόλου τέθηκαν σε επ’ απόριστον αναστολή, ενώ συνεχίζεται η διαδικασία κατάθεσης των βιογραφικών από την περασμένη Παρασκευή στο πλαίσιο προκήρυξης των θέσεων από το Ίδρυμα.

Η διοίκηση του ιδρύματος είχε κάνει γνωστή τη θέση της ότι θα προχωρούσε στην πλήρωση των θέσεων, όσων εργαζομένων αρνούνταν τον εμβολιασμό, οπότε σήμερα και για να αντιμετωπίσει την κατεπείγουσας κατάσταση λαμβάνοντας υπόψιν την συνολική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα και δυνάμει του ν. 4820/2021 (περί υποχρεωτικότητας εμβολιασμού) και της με αριθμ. πρωτ. 59589/11555/10-8-2021 εγκυκλίου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων (ΑΔΑ: 6ΛΨΙ46ΜΤΛΚ-ΜΞΧ), προκηρύσσει την πλήρωση των θέσεων νοσηλευτών , γενικών καθηκόντων και μαγείρων, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, με έδρα τον Βόλο.

Στο μεταξύ σήμερα έχουν στάση εργασίας οι υγειονομικοί στον Βόλο για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και πραγματοποιούν παράσταση διαμαρτυρίας  μαζί με τους συναδέλφους τους από όλη τη Θεσσαλία έξω από το κτίριο 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος