Γιορτή της ΕΛΕΠΑΠ για τα γενναία της παιδιά με γνωστούς αθλητές

Πηγή Δεβεντζή, Ευθύμης Ρεντζιάς, Χρήστος Βολικάκης θα συμμετέχουν στις δράσεις που οργανώνει η ΕΛΕΠΑΠ του Βόλου το ερχόμενο Σάββατο 4 Ιουνίου 2022, στην παραλία της πόλης, μια γιορτή με το όνομα “Βήματα Ζωής για τα Γενναία παιδιά”. Επιπλέον σε άτυπο διαγωνισμό μαγειρικής θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο αντιδήμαρχος Βόλου Θάνος Θεοδώρου, οι υφυπουργοί κ.κ. Τριαντόπουλος και Ζέτα Μακρή αλλά και βουλευτές του Νομού στο πλαίσιο στήριξης του έργου της ΕΛΕΠΑΠ.

Σε σημερινή συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της ΕΛΕΠΑΠ, Χάρις Σιούρας, απηύθηνε πρόσκληση σε όλους τους Βολιώτες, ανεξαρτήτου ηλικίας να συμμετέχουν στην εκδήλωση, όπου μεταξύ άλλων οι δράσεις περιλαμβάνουν μουσικά δρώμενα, live cooking, face painting, κατασκευές, αθλητικά δρώμενα και πολλές εκπλήξεις.

Το έργο της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων, με το μοναδικό υποκατάστημα στην Κεντρική Ελλάδα και τη Θεσσαλία, αυτό του Βόλου, φιλοξενεί σήμερα 80 παιδιά, με διάφορα προβλήματα ή με προδιάθεση για παθήσεις από τις δύο γεωγραφικές περιοχές.
Οι εκδηλώσεις χωρίζονται σε τρεις θεματικές ενότητες;
– “1000 βήματα για τα Γενναία Παιδιά” που θα περιλαμβάνει περίπατο 1000 βημάτων από το κτίριο Παπαστράτου προς τον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου,

-Κυνήγι θησαυρού στο πάρκο Αγ. Κωνσταντίνου και το
-“Escape room σε ιστιοπλοϊκά σκάφη”, που γίνεται για πρώτη φορά στο Βόλο.

Ο κ. Σιούρας ευχαρίστησε τους φορείς για τη συνεργασία τους αλλά και τους χορηγούς και τους εθελοντές. Από την πλευρά της η αντιπρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Ίλια Παπαγεωργίου τόνισε ότι φιλοδοξία είναι να γίνει μια μεγάλη γιορτή με κέφι που θα περάσουν καλά τα παιδιά και του χρόνου να οργανωθεί μία ακόμη καλύτερη.

Η Ιουλία Νησιώτου, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής και παιδίατρος τόνισε ότι η ίδρυση του παραρτήματος της ΕΛΕΠΑΠ στο Βόλο, δείχνει ότι η πόλη έχει συναίσθημα και πολίτες που θέλουν να προσφέρουν και δεν προσδοκούν το κέρδος.

Τέλος έγινε γνωστό ότι από το Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει το Τμήμα Βρεφονηπίων και της Παρέμβασης, ώστε να συνεχιστεί η προσφορά προς τα γενναία παιδιά με ακόμη πιο αποτελεσματικά θεραπευτικά και εκπαιδευτικά προγράμματα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος