Γιορτάστηκε η 73η επέτειος απελευθέρωσης του Βόλου 

Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Μνημείο της Εθνικής Αντίστασης στην πλατεία Ρήγα Φεραίου στο πλαίσιο του εορτασμού της απελευθέρωσης της πόλης του Βόλου.

Τη δύναμη του ελληνικού λαού να πετύχει τα πάντα και να διαμορφώσει ένα καλύτερο μέλλον, επισήμανε ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς, Διοικητής της 32η Ταξιαρχίας Πεζοναυτών Ταξίαρχος Ευάγγελος Παπαδόπουλος. Ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Γ. Καλτσογιάννης τόνισε ότι οι Έλληνες σήμερα απολαμβάνουν τα αγαθά της ελευθερίας και της δημοκρατίας, αρχές κι αξίες πανανθρώπινες που γι αυτές θυσιάστηκαν οι πρόγονοί μας.

Γιορτάστηκε η 73η επέτειος απελευθέρωσης του Βόλου 

Ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Μπαλλής, τόνισε ότι “το μήνυμα της σημερινής ημέρας είναι επίκαιρο όσο ποτέ, καθώς η Ελλάδα δίνει τη μάχη για την επανάκτηση της κυριαρχίας της, της ανεξαρτησίας της και της αποκατάστασης της δημοκρατίας και των θεσμών».

Τέλος, η πρώην Υφυπουργός Μαρίνα Χρυσοβελώνη, επισήμανε ότι οι σημερινοί Έλληνες ακολουθώντας το φωτεινό παράδειγμα εκείνων που θυσιάστηκαν, “οφείλουμε να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να θέσει υπό αμφισβήτηση τα εθνική κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας και να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να θέσει υπό αμφισβήτηση της ελευθερία της πατρίδας μας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος