Γ. Κακαράντζας: Μαχητό το τεκμήριο του δακτυλικού αποτυπώματος και του γενετικού υλικού (ήχος)

Δεν αποδέχεται την κατηγορία για το φόνο της Νίκης Μηλίνη, μητέρας του μέχρι πρότινος δικηγόρου του, ο 39χρονος που ομολόγησε τον φόνο της 75χρονης νονάς του πριν λίγες μέρες στον Βόλο. Αυτό επανέλαβε o νέος δικηγόρος του, Γεώργιος Κακαράντζας, μιλώντας σήμερα στο “Θεσσαλικό Περισκόπιο”, ενώ επισήμανε ότι είναι μαχητό το στοιχείο της ταυτοποίησης του πελάτη του με γενετικό υλικό. 

Ειδικότερα ο κ. Κακαράτζας ανέφερε ότι τόσο το δακτυλικό αποτύπωμα, όσο άλλο υλικό, μπορεί να αμφισβητηθεί από τη στιγμή που ο πελάτης του ήταν γνωστός του θύματος. Σε ό,τι αφορά το γεγονός ότι το γενετικό υλικό ελήφθη από τα νύχια της Ν. Μηλίνη, επισήμανε ότι αυτό μπορεί να το λέει η αστυνομία, αλλά ο ίδιος δεν έχει μελετήσει τη δικογραφία, καθώς δεν την έχει ακόμη ετοιμάσει ο ανακριτής. 

“Δεν έχω διαβάσει τη δικογραφία. Δεν γνωρίζω τι έχει βρει η αστυνομία. Όταν συναντήσω τον πελάτη μου στις φυλακές Κορυδαλλού θα έχω μια καλύτερη άποψη. Τη δικογραφία εκτιμώ ότι θα την έχω την ερχόμενη εβδομάδα”. 

Σημειώνεται ότι ο 39χρονος είναι προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό, ενώ παρατάθηκε η καραντίνα του καθώς εντοπίστηκε νέο κρούσμα στις φυλακές. 

Τέλος ο κ. Κακαράντζας απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει η ανάκριση του πελάτη του για τον φόνο της Ν. Μηλίνη διαδικτυακά, ενώ τόνισε ότι εκείνος ποτέ δεν συμβούλευσε τον πελάτη του να αρνηθεί το φόνο. “Είναι δική του εντολή και μου ζήτησε να σας το μεταφέρω”, τόνισε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος