Φυλάκιση με αναστολή σε 34χρονο για ενδοοικογενειακή βία

Ελεύθερος κυκλοφορεί ο 34χρονος από την Αλβανία που κατηγορούνταν για ενδοοικογενειακή βία, ενδοοικογενειακή απειλή, εξύβριση και φθορά ξένης περιουσίας, σε βάρος της 26χρονης πρώην συζύγου του, με την οποία έχουν και ένα παιδί 5 χρονών. Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου του επέβαλλε ποινή φυλάκισης 11 μηνών με αναστολή και ο δικηγόρος του άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στη Ν. Ιωνία, ο τριαντατετράχρονος όταν εντόπισε την πρώην σύζυγό του ενώ οδηγούσε το μοτοποδήλατο της, την κλώτσησε την πέταξε κάτω από το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε την έβρισε την απείλησε και την χτύπησε ενώ έσπασε και το φανάρι του δικύκλου. Δεν ήταν το πρώτο περιστατικό με την σύζυγό του.  Ακόμη μία φορά είχε απειλήσει την σύζυγό του με κατσαβίδι και το δικαστήριο τον είχε καταδικάσει σε φυλάκιση 14 μηνών με αναστολή, ποινή η οποία ακόμη δεν έχει εκτελεστεί.

Σημειώνεται ότι κατηγορούμενος έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση 14 μηνών με αναστολή, γιατί προ ενός μήνα περίπου απείλησε την 26χρονη με κατσαβίδι…

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος