Φάρμακα για την Ουκρανία συγκεντρώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Μαγνησίας

Να συνταχθεί με την πρόταση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου για τη συγκέντρωση υγειονομικού υλικού και οικονομικής βοήθειας για την Ουκρανία, μέσω όλων των Συλλόγων της χώρας, αποφάσισε και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Μαγνησίας.


Μετά από επικοινωνία με τα γραφεία του τοπικού Ερυθρού Σταυρού αποφασίστηκε η συγκέντρωση του φαρμακευτικού υλικού στα γραφεία του Συλλόγου μέχρι και την Παρασκευή 18 Μαρτίου, προκειμένου να μεταφερθούν με ευθύνη του Ερυθρού Σταυρού Βόλου στα κεντρικά της Αθήνας.

‘Όσοι φαρμακοποιοί επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτή τη νέα πρωτοβουλία του Συλλόγου μπορούν να το κάνουν μέσο των δυο φαρμακαποθηκών της περιοχής, όπως έγινε και τις προηγούμενες φορές ή και κατά μόνας φέρνοντας στα γραφεία του Συλλόγου το φαρμακευτικό υλικό που επιθυμούν.

Εάν κάποιος φαρμακοποιός το επιθυμεί μπορεί να συμβάλει και οικονομικά καταθέτοντας χρήματα στον λογαριασμό Τράπεζα: EUROBANK Δικαιούχος: Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, Αρ. Λογ/σμού: 0026.0240.30.0201205013, IBAN: GR260260240000030020120501. ΠΡΟΣΟΧΗ: Όλες οι καταθέσεις θα πρέπει να φέρουν την ένδειξη «Ουκρανία». Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα: 210 36 09 825 και 210 36 11 425.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος