Από τις εννιά το πρωί σήμερα έως τη 1 το μεσημέρι, στο προαύλιο του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Βόλου (Στρατή Μυριβήλη 1 – Φυτόκο, δίπλα από τη Γεωπονική Σχολή) πραγματοποιείται εθελοντική αιμοδοσία από την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βόλου.
Η αιμοδοσία συνδιοργανώνεται από τον σύλλογο προσωπικού ΕΕΕΕΚ Βόλου, τον Σύλλογο Γονέων ΕΕΕΕΚ Βόλου και τον Σύλλογο Γονέων και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία – Βόλου.
«Το τελευταίο χρονικό διάστημα και λόγω της πανδημίας εμφανίζεται μεγάλη έλλειψη σε αίμα στο Νοσοκομείο Βόλου και στο πλαίσιο αυτό θα θέλαμε να καλέσουμε όλους τους συμπολίτες μας που καλύπτουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, να συμμετάσχουν δίνοντας απλά λίγο από τον χρόνο τους. Η αιμοδοσία Βόλου καλεί διαρκώς τους πολίτες να αιμοδοτούν και να μην αφήνουν τον φόβο να υπερνικήσει την αλληλεγγύη και τον αλτρουισμό και διαβεβαιώνει για την πιστή τήρηση των πρωτοκόλλων ασφαλείας σε όλες τις διαδικασίες», αναφέρεται σε ανακοίνωση.
Για διευκόλυνση της όλης διαδικασίας και τη διασφάλιση ασφαλούς προσέλευσης, θα ήταν σημαντικό να δηλωθεί – αν είναι εφικτό – η πρόθεση συμμετοχής στην εθελοντική αιμοδοσία στο τηλέφωνο του σχολείου 2421081961 (Νάντζιου Βούλα – Γρηγορίου Φωτεινή) αναφέρουν μεταξύ άλλων οι διοργανωτές.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος