Επιτέθηκε με ζώνη και έβρισε δύο γυναίκες

Συνελήφθη και κρατείται ένας 52χρονος άνδρας που έγινε φόβος και τρόμος για δύο νεαρές κοπέλες προχθές το βράδυ στον πεζόδρομο της Ερμού στον Βόλο.

Χθες οδηγήθηκε στα Δικαστήρια, του ασκήθηκε δίωξη για απειλή με επιλογή θύματος λόγω φύλου, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, παράνομη οπλοφορία αντικειμένου που είναι πρόσφορο για επίθεση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και εξύβριση.
Στη συνέχεια παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, ζήτησε αναβολή για να προετοιμάσει την απολογία του και θα δικαστεί σήμερα Παρασκευή.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο άνδρας λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα επιτέθηκε με μια ζώνη σε μια κοπέλα στη συμβολή των οδών Ερμού-Κ. Καρτάλη στον Βόλο η οποία κατάφερε να διαφύγει και ενημέρωσε την αστυνομία. Επί τόπου έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που τον συνέλαβαν και διαπίστωσαν ότι ήταν ο ίδιος δράστης που νωρίτερα, στις εννιά, είχε απειλήσει άλλη κοπέλα στην οδό Ερμού μεταξύ Π. Μελά και Ιωλκού, την ώρα που εκείνη κινούταν με ποδήλατο. Μάλιστα και εκείνη το είχε καταγγείλει στην αστυνομία ενώ ο ίδιος την είχε απειλήσει και πριν επτά μήνες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος