Επίσκεψη στην Αλόννησο πραγματοποίησε ο Υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ Ηλίας Τσιαούσης

Το νησί της Αλοννήσου επισκέφθηκε ο Υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ, Ηλίας Τσιαούσης, όπου είχε συνάντηση στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο κ. Πέτρο Βαφίνη, προκειμένου να συνομίλησαν για θέματα που αφορούν στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Αλοννήσου.

Ο κ. Τσιαούσης στη συνάντηση με τον Δήμαρχο επανέλαβε ότι προχωρά η στελέχωση του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου (ΠΠΙ) Αλοννήσου με Ιατρούς ειδικότητας, αφού έγινε η προκήρυξη μίας θέσης Ιατρού Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας με βαθμό Διευθυντή και μίας θέσης Παιδίατρου, επίσης με βαθμό Διευθυντή.

Επίσης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την προσφορά του Δήμου Αλοννήσου στη συνεχή συντήρηση και φροντίδα των κτιριακών – μηχανολογικών εγκαταστάσεων του Π.Π.Ι.

Αναφέρθηκε επίσης ότι λειτουργεί κανονικά το Ακτινολογικό Εργαστήριο και οι μικροβιολογικές εξετάσεις  διεξάγονται κανονικά με αποτελέσματα που αναλύονται  στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου.

Από τη μεριά του ο Δήμαρχος Αλοννήσου κ. Βαφίνης ευχαρίστησε τον κ. Τσιαούση για την προκήρυξη των δύο θέσεων, ένα πάγιο αίτημα του Δημοτικής αρχής Αλοννήσου, έτσι ώστε, μετά από πολλά χρόνια το ΠΠΙ Αλοννήσου να είναι πλήρως στελεχωμένο.

«Η πλήρης στελέχωση του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Αλοννήσου είναι άκρως αναγκαία για την παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας, τόσο για τους μόνιμους κατοίκους, όσο και για τους επισκέπτες. Για μας η εύρυθμη λειτουργία του Π.Π.Ι αποτελεί και θα αποτελεί προτεραιότητά μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Αλοννήσου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος