Ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής και πρώην Βουλευτής, Νίκος Βούτσης, πρόκειται να επισκεφτεί τον Βόλο την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2024, στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου της Νέας Αριστεράς.
Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Πέμπτης 31 Οκτωβρίου στις 12 μ.μ. ο Νίκος Βούτσης θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο «Park», ενώ στις 13:30 μ.μ. θα πραγματοποιήσει συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας κα. Άννα Μαρία Παπαδημητρίου.
Ο Νίκος Βούτσης έρχεται στον Βόλο προκειμένου να παρουσιάσει τις θέσεις της Νέας Αριστεράς στην ανοιχτή προσυνεδριακή συνέλευση μελών και φίλων του κόμματος, η οποία θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της ίδιας μέρας στις 19:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Park», με αφορμή το επικείμενο 1ο συνέδριο του κόμματος που θα πραγματοποιηθεί 7-10 Νοεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος