Επίσκεψη Φ. Σερέτη στο Αχιλλοπούλειο Βόλου

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας Σερέτης Φώτιος για τον έλεγχο, την πρόοδο και την εξέλιξη των διαδικασιών σχετικά με το σχεδιασμό των χώρων της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας και τον έλεγχο λειτουργίας του Εμβολιαστικού κέντρου.
Συναντήθηκε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Ντόκο Ιωάννη. Στη συνάντηση παρέστησαν ο Αναπληρωτής Διοικητής Μπαμπούνης Σταύρος και ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας Καραμέτος Ηλίας.

Κατόπιν της επίσκεψης που πραγματοποίησαν στους χώρους του Νοσοκομείου ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ έδωσε συγχαρητήρια στη Διοίκηση και στο προσωπικό του Εμβολιαστικού Κέντρου για την άψογη λειτουργία του και για την ταχύτατη πρόοδο των διαδικασιών σχετικά με την εγκατάσταση της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας σε νέο ανακαινισμένο χώρο.

Πρόσθετα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη των εργασιών λειτουργίας του Μαγνητικού Τομογράφου κατόπιν της ενημέρωσης που είχε από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος