Εορταστική εκδήλωση της ΟΕΒΕΜ στην πλατεία Αγίου Νικολάου

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν.Μαγνησίας με την στήριξη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας διοργάνωσε εορταστική εκδήλωση με μουσική, χορό και κεράσματα στην Πλατεία του Αγ.Νικολάου όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της ΟΕΒΕΜ μία ακόμα δράση στήριξης της τοπικής επιχειρηματικότητας και έκφρασης ευχαριστιών προς όλους τους πολίτες που στηρίζουν τους ντόπιους επαγγελματίες, βιοτέχνες και εμπόρους. Μέλη της ΟΕΒΕΜ προσέφεραν κεράσματα στους παρευρισκόμενους για καλή χρονιά και δόθηκε μια νότα αισιοδοξίας στη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε“.

Εορταστική εκδήλωση της ΟΕΒΕΜ στην πλατεία Αγίου Νικολάου

Την δράση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές της Μαγνησίας, η Περιφέρεια, ο Δήμος, Εκπρόσωποι Φορέων, Πρωτοβάθμια Σωματεία Μέλη της ΟΕΒΕΜ και πλήθος κόσμου που διασκέδασε παίρνοντας δύναμη για το αύριο. “Στηρίζουμε τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους της διπλανής πόρτας, ενθαρρύνουμε τις Μικρές και Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις να συνεχίσουν την προσπάθειά τους και συμβάλλουμε όλοι μαζί στην τόνωση της τοπικής οικονομίας”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος