Ελεγχόμενη είναι η κατάσταση από την κακοκαιρία μέχρι στιγμής στον ορεινό όγκο της Καρδίτσας. Η στάθμη των ποταμών δεν είναι σε φυσιολογική κατάσταση, ωστόσο στην Αργιθέα πέφτουν υψηλές ποσότητες βροχής.
Όποιος έχει προγραμματίσει να ταξιδέψει απο Αργύρι, Καταφύλλι, Βραγκιανά, Μάραθο, για Μουζάκι και Άρτα, ο δρόμος στην Τ.Κ. Μαράθου είναι κλειστός, σε συνεννόηση με την Π.Ε. Καρδίτσας, μηχάνημα της οποίας επιχειρεί για να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.
Παράλληλα χιονοπτώσεις σημειώνονται ανά διαστήματα στον Τύμπανο. Στο Δήμο Μουζακίου η κατάσταση είναι ελεγχόμενη, με τη βροχή ωστόσο να συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και να προκαλεί ανησυχία. Στο δήμο Πλαστήρα επίσης δεν αντιμετωπίζονται ιδιαίτερα προβλήματα. Η κατάσταση γενικότερα στο νομό Καρδίτσας είναι καλή για την ώρα, όπως ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης, Κωστής Νούσιος, με άπαντες ωστόσο, Π.Ε. και δήμους να βρίσκονται σε επιφυλακή. Τις μεγαλύτερες ποσότητες νερού δέχεται αυτή τη στιγμή ο Δήμος Αργιθέας. Γενικότερα συνιστάται μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος