Εκλογή καθηγητή του Π.Θ. στην Οργανωτική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Περιφερειακής Επιστήμης

Ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΤΜΧΠΠΑ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δημήτρης Καλλιώρας εξελέγη μέλος της Ευρωπαϊκής Οργανωτικής Επιτροπής (European Organizing Committee – EOC) της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Περιφερειακής Επιστήμης (European Regional Science Association – ERSA).
Η Ευρωπαϊκή Οργανωτική Επιτροπή είναι υπεύθυνη για τη διοργάνωση των ετήσιων συνεδρίων καθώς και για τη διάχυση της πληροφόρησης αναφορικά με τις δραστηριότητες της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Περιφερειακής Επιστήμης (https://ersa.org/about-us/left-sidebar/the-eoc/). Η θητεία του Δημήτρη Καλλιώρα είναι πενταετής (με δυνατότητα μίας ανανέωσης), ξεκίνησε την 1η Ιανουαρίου 2022, και επικεντρώνεται σε ζητήματα εσωτερικού ελέγχου (internal auditing).
Η υποψηφιότητα του Δημήτρη Καλλιώρα υποστηρίχθηκε από το Ελληνικό Τμήμα της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Περιφερειακής Επιστήμης (Greek Section of the European Regional Science Association – ERSA GR).
Η εκλογή του Δημήτρη Καλλιώρα αποτελεί τη συνέχιση της αδιάλειπτης παρουσίας των μελών του ΤΜΧΠΠΑ στα όργανα διοίκησης κορυφαίων επιστημονικών φορέων και επιβεβαιώνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του ΤΜΧΠΠΑ στη διαμόρφωση των επιστημονικών εξελίξεων διεθνώς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος