Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας για το «Κράτος Δικαίου»

Εκδήλωση οργανώνει η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας για το «Κράτος Δικαίου», την Παρασκευή 7 Απριλίου στο ΤΕΕ Μαγνησίας, με ομιλητές τον ευρωβουλευτή, Κώστα Αρβανίτη και τον υπ. Δικαιοσύνης, Μιχάλη Καλογήρου

Με την ευκαιρία της άφιξής του στον Βόλο ο ευρωβουλευτής, Κώστας Αρβανίτης, θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών με εκπροσώπους κοινωνικών φορέων της πόλης:

-Την Πέμπτη 6 Απριλίου στις 13.00 θα συναντηθεί με μέλη του ΔΣ της Ενωσης Συντακτών Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας στα γραφεία της και στις 13.30 θα δώσει συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, στον ίδιο χώρο.

-Στις 18.45 θα περιοδεύσει στο εμπορικό κέντρο της πόλης.

-Την Παρασκευή 7 Απριλίου στις 9.30 πμ θα έχει συνάντηση στο ΞΕΝΙΑ με εκπροσώπους του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας, και στις 11.00 με το νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας.

-Στις 13.00 θα παραστεί στην συγκέντρωση που θα γίνει στο Δημαρχείο όπου θα συζήτηθεί  από το Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα της δημιουργίας πλωτού σταθμού LNG στον Παγασητικό.

-Στις 15.00 θα συναντηθεί στο ΞΕΝΙΑ με εκπροσώπους των Ρομά της περιοχής 

-Το Σάββατο 8 Απριλίου στις 10.00 θα συναντηθεί με την διοίκηση του ΚΕΘΕΑ Πιλότος στον χώρο του ΚΕΘΕΑ

-Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Μιχάλης Καλογήρου, θα έχει συνάντηση με το προεδρείο του Δικηγορικού Συλλόγου την Παρασκευή 7 Απριλίου στις 14.00 στα γραφεία του Συλλόγου.

Όπως τονίζεται, οι συναντήσεις αυτές πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της εκλογικής κινητοποίησης του κόμματος, σημαντική πλευρά της οποίας είναι ο διάλογος με τους εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών, τα συνδικάτα, κοινωνικές ομάδες με ιδιαίτερα προβλήματα και άλλους κοινωνικούς φορείς και η ανταλλαγή απόψεων μαζί τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος