Εκδήλωση για το κλείσιμο της χειμερινής περιόδου από το ΚΔΑΠ Βασδέκειο

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Βασδέκειο της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, διοργανώνει καλοκαιρινή εκδήλωση για το κλείσιμο της χειμερινής περιόδου.

Μετά από μια μακρά περίοδο, όπου λόγω της πανδημίας, δεν είχαμε τη δυνατότητα να διοργανώσουμε μεγάλες εκδηλώσεις, έφτασε πλέον η στιγμή να επιστρέψουμε στις παλιές μας συνήθειες και να διοργανώσουμε μια μεγάλη γιορτή για όλα τα παιδιά του ΚΔΑΠ, τα παιδιά της γειτονιάς και των γειτονικών σχολείων, καθώς και για όλα τα παιδιά που θέλουν να περάσουν ένα απόγευμα παίζοντας σε ένα εικαστικά διαμορφωμένο περιβάλλον.

Για το σκοπό αυτό η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο «τα παλιά σιλό» που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από το ΚΔΑΠ Βασδέκειο. Εικαστικές παρεμβάσεις θα αλλάξουν το τοπίο του πάρκου, ενώ παράλληλα, παιχνίδια και κατασκευές φτιαγμένες εξ’ ολοκλήρου από το προσωπικό του ΚΔΑΠ θα αποτελέσουν ένα διαδραστικό πρόγραμμα για γονείς και παιδιά. Παιχνίδια στόχων θα συνυπάρχουν με παιχνίδια δεξιοτήτων που θα διασκεδάσουν τα παιδιά. Αυτοσχέδια μουσικά όργανα θα τους δώσουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν ήχους, ενώ πρωτότυπα παιχνίδια κίνησης και ταχύτητας καθώς και ένας μεγάλος λαβύρινθος αποτελούν ορισμένες από τις εκπλήξεις που επιφυλάσσουμε για τους μικρούς μας φίλους και τους γονείς τους.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ιωνίας Βόλου, που θα προσφέρει στα παιδιά δροσερά κεράσματα για να τα καλωσορίσει.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τετάρτης 15 Ιουνίου μεταξύ 19:00 και 21:00 στο πάρκο τα «παλιά σιλό» Ευσταθιάδου και Αγγελέτου στη Ν. Ιωνία.  Όλα τα παιδιά που έχουν όρεξη για παιχνίδι και δημιουργική δράση είναι ευπρόσδεκτα. Εμείς μπορούμε να τους βεβαιώσουμε ότι θα περάσουν ένα ξεχωριστό απόγευμα.

Πληροφορίες: ΚΔΑΠ Βασδέκειο τηλ. 24210 91113.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος