Δύο συλλήψεις για κλοπή από σπίτι σε περιοχή του δήμου Σοφάδων Καρδίτσας

Ο ένας εκ των δραστών ενέχεται σε περιπτώσεις κλοπών στο ίδιο σπίτι

Συνελήφθησαν, προχθές (14-10-2024) το απόγευμα προς βράδυ στην ευρύτερη περιοχή των Σοφάδων, στα όρια του αυτοφώρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων, δύο ημεδαποί άνδρες, για κλοπή από σπίτι ημεδαπής γυναίκας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, την 13-10-2024, οι δράστες, αφού παραβίασαν την κεντρική είσοδο του σπιτιού της γυναίκας σε περιοχή του Δήμου Σοφάδων, μπηκαν στο εσωτερικό της και αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό.

Μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών, οι δράστες εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ακινητοποιήθηκαν.

Περαιτέρω, προέκυψε ότι ο ένας εκ των δραστών από κοινού με άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς του, διέπραξαν ακόμη 2 περιπτώσεις κλοπής από την ίδια οικία της παθούσας και συγκεκριμένα, την 4-12-2022 και την 12-03-2023, αφαιρώντας χρηματικά ποσά και κουβέρτες.    

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας,  ενώ την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Σοφάδων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος