Δυναμική παρουσία της Μαγνησίας στα κοινωνικά δίκτυα

Την παρουσία της Μαγνησίας στα κοινωνικά δίκτυα οργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων την περίοδο της πανδημίας, δημιουργώντας σελίδες με την επωνυμία «Meet the heart of Greece» και ανάλογα του υλικού που προβάλλεται, hashtags. Σε συνέντευξη Τύπου παρουσιάστηκε το ψηφιακό υλικό που προβάλλεται μέσω των κοινωνικών δικτύων και που φιλοξενείται σε πλατφόρμα της google ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από δημοσιογράφους  και επαγγελματίες  για την προβολή της επιχείρησής τους, αλλά και πολίτες που μπορούν να το εμπλουτίζουν με δικά τους video και φωτογραφίες.

Δυναμική παρουσία της Μαγνησίας στα κοινωνικά δίκτυα

Όπως ανέφερε η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη η ΠΕΜΣ δημιούργησε ψηφιακές υποδομές και ψηφιακό υλικό και συνέδεσε το δυνητικό κοινό του τόπου με τις ομορφιές του, τη γαστρονομία, τον πολιτισμό κλπ. σε αγαστή συνεργασία με τους επαγγελματίες του τουρισμού. Ήδη δημιουργήθηκαν 17 videos και η παραγωγή συνεχίζεται.  Το ψηφιακό υλικό άρχισε να συγκεντρώνεται από τον Ιούνιο 2020 και θα ολοκληρωθεί Δεκέμβριο του 2021. “Ευελπιστούμε να έχουμε τη συνεργασία και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και περιμένουμε και από σας φωτογραφίες και video. Η διαδικασία είναι απλή με μήνυμα που αποστέλλεται στη σελίδα «Meet the heart of Greece» στο facebook, σας δίνετε ένας κωδικός για να μπείτε και να εναποθέσετε υλικό στην πλατφόρμα» εξήγησε.

Δυναμική παρουσία της Μαγνησίας στα κοινωνικά δίκτυα

“Το είδος των posts που γίνονται αφορούν την ιδιωτικότητα των διακοπών, τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, τους περιπάτους στα μονοπάτια, τη γαστρονομία, τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού γενικότερα.” εξήγησε.

Ο περιφερειάρχης, Κ. Αγοραστός επισήμανε ότι η περιφέρεια ανέλαβε πρωτοβουλίες και «εκτόξευσε» κατά 2000% τον τουρισμό στη Θεσσαλία και μάλιστα στη Μαγνησία που θα πρέπει να είναι υπερήφανη γιατί παρήγαγε τουρισμό πρωτοπόρο σε όλη την Ελλάδα, όπως το υποβρύχιο μουσείο στην Αλόννησο και το μεγάλο έργο της Κάρλας που πέρα από την συμβολή του στο μικροκλίμα ως περιβαλλοντικό έργο, υιοθέτησε πρακτικές όπως η παρατήρηση πουλιών, μορφές τουρισμού που απευθύνονται κυρίως σε νέους κι όχι μόνο.

Δυναμική παρουσία της Μαγνησίας στα κοινωνικά δίκτυα

Αναφορικά με την προβολή ο περιφερειάρχης είπε ότι «βομβαρδίζουμε παντού για και με όλα τα όπλα που έχουμε, εξαντλώντας τις έξυπνες ιδέες που υπάρχουν από κάθε πλευρά για να προβάλλουμε τη Θεσσαλία».

Το παρόν στη σημερινή συνέντευξη Τύπου έδωσε και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Μπουτίνας καθώς και στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού της ΠΕΜΣ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος