Διοίκηση Αχιλλοπούλειου: Αυξήθηκε το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό

Σε σημερινή ανακοίνωσή της η διοίκηση του Νοσοκομείου Βόλου επισημαίνει, ότι έχει αυξηθεί ο αριθμός των γιατρών που υπηρετούν το Νοσοκομείο του Βόλου σε σχέση με πέρυσι, ενώ έχουν προκηρυχθεί νέες θέσεις εργασίας.

Ειδικότερα επισημαίνεται ότι η δύναμη των ιατρών Ε.Σ.Υ. κατά το μήνα Οκτώβριο 2021 είναι κατά 13 άτομα περισσότεροι σε σχέση με το έτος 2020. Στο σύνολο δε (μαζί με ειδικευόμενους και επικουρικούς) υπηρετούν 10 ιατροί περισσότεροι σε σχέση με το έτος 2020.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν προκηρυχτεί για το έτος 2020: 14 θέσεις το μήνα Φεβρουάριο και 2 θέσεις το μήνα Σεπτέμβριο και για το έτος 2021: 13 θέσεις το μήνα Φεβρουάριο και 6 θέσεις το μήνα Σεπτέμβριο. Συνολικά προκηρύχθηκαν 35 θέσεις ιατρών.

Αναφορικά με το Νοσηλευτικό προσωπικό η δύναμή του κατά το μήνα Οκτώβριο 2021 αριθμεί  46 άτομα περισσότερα σε σχέση με το έτος 2020.

Σε κάθε περίπτωση υπάρχει μέριμνα και πρόνοια  από τη Διοίκηση για την ενίσχυση του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου.

Ανανεώσεις συμβάσεων 
Παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον του Διοικητή του ΓΝ Βόλου «Αχιλλοπούλειο» Ντόκου Ιωάννη και του Αναπληρωτή Διοικητή Μπαμπούνη Σταύρου και υπέγραψαν τις ανανεώσεις των συμβάσεων τους, εννέα εργαζόμενοι κλάδων ΤΕ Νοσηλευτικής, ΥΕ Βοηθητικού Υγειονομικού Προσωπικού, ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού και ΔΕ Χειριστών Εμφανιστών  για την ενίσχυση και  κάλυψη επιτακτικών αναγκών του Νοσοκομείου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος