Δήμος Βόλου: Θα προσλάβει 155 καθαρίστριες με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου

Για τις ανάγκες υπηρεσιών καθαριότητας των σχολικών μονάδων, ο Δήμος Βόλου θα προσλάβει 155 καθαρίστριες με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.
Το προσωπικό που θα προσληφθεί θα είναι ειδικότητας ΥΕ Καθαριστές-στριες Σχολικών Μονάδων θα είναι μερικής απασχόλησης και συγκεκριμένα 83 θα απασχολούνται για 5.5 ώρες καθημερινά και 72 άτομα θα είναι τρίωρης απασχόλησης, για το διδακτικό έτος 2022-23. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ξεκίνησε την 1/8/2022 και λήγει την 12/8/2022 και ώρα 23:59.


Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν ανακοίνωση, αίτηση και να την υποβάλουν με ηλεκτρονικό τρόπο στη διεύθυνση sox@volos-city.gr. Μαζί με την αίτηση υποβάλλονται υποχρεωτικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας.
Στην αίτηση – υπεύθυνη δήλωση, στο πεδίο “ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ” δηλώνεται αριθμητικά (1η ,2η ) η σειρά προτίμησης. Σε περίπτωση διαφορετικής σήμανσης ή σε περίπτωσης μη σήμανσης, θεωρείται η σειρά προτίμησης που αναφέρεται στην αίτηση – υπεύθυνη δήλωση (δηλαδή 1η η 5,5ωρη απασχόληση και 2η η 3ωρη απασχόληση).
Για τη διευκόλυνση των υποψηφίων θα υπάρχει στην αρχική ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου www.dimosvolos.gr η σχετική Αίτηση – Υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής, σε επεξεργάσιμη μορφή, ενώ στο θέμα του μηνύματος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας θα πρέπει να αναγράφεται «ΑΙΤΗΣΗ- ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ- ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ» Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δε θα γίνονται δεκτές.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος