Δήμος Μουζακίου: Νέα χρηματοδότηση ύψους 1 εκ. ευρώ για αποκαταστάσεις «Ιανού»

Νέα χρηματοδότηση ύψους 1εκ. ευρώ εξασφάλισε ο Δήμος Μουζακίου για αποκαταστάσεις ζημιών που προκλήθηκαν από τον «Ιανό», με τη συμβολή του Υπουργού Δικαιοσύνης και Βουλευτή Καρδίτσας ΝΔ, Κώστα Τσιάρα, καθώς και του Γ.Γ. Οικονομικής Πολιτικής, κ. Χρήστου Τριαντόπουλου, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου.

Προηγήθηκε αυτοψία του Υπουργού Δικαιοσύνης, στις ορεινές περιοχές του Δήμου, παρουσία του Δημάρχου Μουζακίου, Θεοφάνη Στάθη. Ανάλογη επίσκεψη πραγματοποίησε και ο Γ.Γ. Οικονομικής Πολιτικής, στο πλαίσιο της χρηματοδοτικής στήριξης για έργα και παρεμβάσεις του Δήμου που χρήζουν αποκατάστασης.

Δήμος Μουζακίου: Νέα χρηματοδότηση ύψους 1 εκ. ευρώ για αποκαταστάσεις «Ιανού»Σε δήλωσή του ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ κ. Κώστας Τσιάρας, ανέφερε τα εξής:
«Ο Δήμος Μουζακίου, έχει ενισχυθεί οικονομικά με 4,5 εκατ. ευρώ, προκειμένου να αποκαταστήσει άμεσα ζημιές που υπέστη, ενώ έχει ενταχθεί και στο «πακέτο» των 143 εκατ. ευρώ του Υπουργείου Υποδομών για να κατασκευαστεί το νέο Κέντρο Υγείας, καθώς και έργα οδοποιίας.
Μετά την αυτοψία μου με το Δήμαρχο Μουζακίου κ. Θεοφάνη Στάθη, πριν λίγες ημέρες, σε ορεινές Τοπικές Κοινότητες, όπου διαπιστώσαμε πως πρέπει να γίνουν νέες παρεμβάσεις, εγκρίθηκε νέα χρηματοδότηση, ύψους 1 εκατ. ευρώ. (…)
».
Δήμος Μουζακίου: Νέα χρηματοδότηση ύψους 1 εκ. ευρώ για αποκαταστάσεις «Ιανού»Ο Δήμαρχος Μουζακίου, κ.Θεοφάνης Στάθης, τόνισε: «(…) Είμαι αισιόδοξος γιατί έχω την δέσμευση και του Υπουργού αλλά και του ΓΓ Οικονομικής Πολιτικής, πως ανάλογα με την απορρόφηση των κονδυλίων, θα έρθουν και νέες απαραίτητες χρηματοδοτήσεις.
Στόχος μας, ως Δημοτική Αρχή είναι στις περιοχές που επλήγησαν να γίνουν οι απαραίτητες μελέτες και να κατασκευαστούν έργα που θα βελτιώσουν το βιοτικό επίπεδο των δημοτών μας και θα φέρουν ανάπτυξη στον τόπο μας
“.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος