Δήμος Αλονήσου: Να στελεχωθεί άμεσα ο Λιμενικός Σταθμός

Επιστολή προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη και τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Γεώργιο Αλεξανδράκη απέστειλε ο Δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης, σχετικά με την υποστελέχωση του Λιμενικού Σταθμού Αλοννήσου.

Στην επιστολή του ο Δήμαρχος αναφέρει, ότι “ο Λιμενικός Σταθμός Αλοννήσου βρίσκεται στην χειρότερη κατάσταση των τελευταίων ετών ως προς τη στελέχωσή του κι αυτό όταν ακόμη βρισκόμαστε στο peak του καλοκαιριού’.

Οι οργανικές θέσεις που προβλέπονται είναι δεκατέσσερις (14) συμπεριλαμβανομένου και του πληρώματος του σκάφους, σήμερα καλύπτονται μόνο οι επτά (7), με αποτέλεσμα να υπάρχει πλημμελής αστυνόμευση της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα(ΧΖΛ)- Πατητηρίου, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες, που καταβάλλει το υπάρχον προσωπικό, επίσης να μην εκτελούνται οι απαραίτητες περιπολίες με το Λιμενικό σκάφος στο χώρο ευθύνης του Λιμενικού Σταθμού Αλοννήσου (Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου Βορείων Σποράδων).

«Είναι απολύτως αναγκαίο να στελεχωθεί άμεσα ο Λιμενικός Σταθμός Αλοννήσου, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία στο λιμάνι και να ενισχυθεί η φύλαξη και η αστυνόμευση στο Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου Βορείων Σποράδων» δηλώνει ο Δήμαρχος Αλοννήσου κ. Πέτρος Βαφίνης.

 

 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος