Δημοψήφισμα δικηγόρων της Μαγνησίας για τη χωροθέτηση του νέου δικαστικού μεγάρου

Στις 14 και 15 Οκτωβρίου θα διενεργηθεί το δημοψήφισμα μεταξύ των δικηγόρων της Μαγνησίας για το θέμα της χωροθέτησης του νέου δικαστικού μεγάρου στην οδό Ύδρας στη Νεάπολη.

Αυτό αποφάσισε χθες το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου που είναι αρνητικό στην χωροθέτηση στο συγκεκριμένο σημείο. Οι κάλπες θα στηθούν για τη μεν Παρασκευή 14 Οκτωβρίου η διαδικασία της ψηφοφορίας θα γίνει στο χώρο των γραφείων του Δικηγορικού Συλλόγου στο Δικαστικό Μέγαρο, για δε το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στο χώρο του Πρωτοδικείου, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, Χρήστος Στρατηγόπουλος. Το ερώτημα που θα τεθεί στους δικηγόρους να απαντήσουν θα είναι, εάν συμφωνούν η όχι  με την προτεινόμενη θέση του νέου δικαστικού μεγάρου. Υπενθυμίζεται ότι η εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου  είναι αρνητική.

Ερωτηθείς ο κ. Στρατηγόπουλος αν μετά το δημοψήφισμα υπάρξει πρόταση από μέρους των δικηγόρων για νέο χώρο χωροθέτησης, τόνισε ότι θα υπάρξουν εξελίξεις μετά την συγκεκριμένη διαδικασία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος