Δικάζεται μεθαύριο στα Τρίκαλα ο Βολιώτης για τον φόνο δύο γυναικών

Στις 13 Οκτωβρίου 2022 δικάζεται στο Κακουργιοδικείο Τρικάλων ο Θ. Μυλωνάς για διπλή ανθρωποκτονία. Ο δράστης φέρεται να σκότωσε τη νονά του τον Νοέμβριο του 2021 αλλά και τη μητέρα του δικηγόρου του, Νίκη Μηλίνη, μια δολοφονία που για χρόνια είχε μείνει ανεξιχνίαστη.

Και στις δύο ψυχιατρικές πραγματογνωμοσύνες, ο δράστης εμφανίζεται ψύχραιμος και δηλώνει ότι δεν λυπάται για τη δολοφονία της νονάς του Ευθυμίας Αβραμίδου – Αλεξούλη. Ο πρώτος ψυχίατρος στο πόρισμά του έπειτα από τις διαγνωστικές συνεντεύξεις που έκανε με τον κατηγορούμενο επισημαίνει πως ο δράστης ήταν ήρεμος, χωρίς διαταραχές αντίληψης και με πλήρη διαύγεια συνείδησης. Υπενθυμίζεται ότι απολογούμενος για τη δολοφονία της νονάς του, δήλωσε πως είχε καταναλώσει κοκαΐνη καθώς ήταν χρήστης. Στην ψυχιατρική εξέταση ανέφερε πως κάνει χρήση περιστασιακά.

Σε δεύτερη ψυχιατρική εξέταση από άλλο ψυχίατρο δεν διαγνώστηκε κάποια ψυχοπαθολογία ή εξάρτηση από την κοκαΐνη. Ο γιατρός τον χαρακτηρίζει “κυνικό και αντικοινωνικό. Το βέβαιο είναι πως δεν πάσχει από ψυχική νόσο και έκανε το έγκλημα χωρίς να βρίσκεται σε νοσηρή διατάραξη των πνευματικών του λειτουργιών”.

Σημειώνεται ότι ο Μυλωνάς έχει ομολογήσει μόνο τη δολοφονία της νονάς του και όχι της Μηλίνη. Και η μία και η άλλη γυναίκα μαχαιρώθηκαν άγρια από τον δράστη. Μετά την αποκάλυψη ότι το γενετικό υλικό του βρέθηκε στη Μηλίνη, ο Μυλωνάς υποστήριξε ότι ήταν γειτόνισσα του παππού και της γιαγιάς του και την επισκέπτονταν συχνά όποτε πήγαινε εκεί. Η τοποθέτησή του δεν έπεισε όμως τον εισαγγελέα που τον παρέπεμψε να δικαστεί και για τις δύο δολοφονίες, πρόταση που υιοθέτησε και το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος