Διερευνά ένοπλη ληστεία που έγινε ξημερώματα η Αστυνομία του Βόλου

Τις μικρές πρωινές ώρες “χτύπησε” άγνωστος δράστης εισέβαλε σε κατάστημα take away της οδού Λαρίσης στον Βόλο- και με την απειλή όπλου- άρπαξε 350€ που είχε το ταμείο του καταστήματος εκείνη την ώρα και εξαφανίστηκε.

Από τις 3 το πρωί η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη, ο οποίος φορούσε κουκούλα, αλλά υπάρχει καταγραφικό υλικό από κάμερες τόσο στο εσωτερικό όσο και από τον εξωτερικό χώρο του καταστήματος. Για την ώρα είναι άγνωστο αν ενήργησε μόνος του, ή αν είχε και συνεργό που τον περίμενε.

Από το οπτικό υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες του καταστήματος, αποτυπώνεται ένας εύσωμος άνδρας, σχετικά νεαρής ηλικίας, ο οποίος σύμφωνα με την υπάλληλο μιλούσε Ελληνικά και αποχώρησε πεζός από το κατάστημα.

Η Αστυνομία στο μεταξύ έχει πάρει το καταγραφικό  υλικό  από τις κάμερες που έχει το κατάστημα αλλά  και από άλλες κάμερες της περιοχής προκειμένου σε συνδυασμό με τη μαρτυρία της υπαλλήλου και άλλα στοιχεία, να ταυτοποιηθεί και να εντοπιστεί ο δράστης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ την ώρα της ληστείας βράδια είχε εργαζόμενη γυναίκα, μητέρα παιδιών και όπως είπε,  μόλις της ζήτησε να του δώσει τα χρήματα του ταμείου, το έκανε χωρίς αντίσταση, γνωρίζοντας ότι όλες οι κινήσεις καταγράφονται και γιατί αυτή ήταν η εκπαίδευση που είχε λάβει σε περίπτωση που θα βρίσκονταν σε τέτοια θέση.

Αυτό επιβεβαιώνεται και από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ο οποίος δήλωσε ότι  “πάνω απ’ όλα μας ενδιαφέρει η ασφάλεια των ανθρώπων που δουλεύουν στο μαγαζί και κάνουμε σεμινάρια κι εκπαίδευση στους εργαζόμενους”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος