Διανομή αμνοεριφίων στους πολίτες τη Μ. Τετάρτη

Με έξοδα του δημάρχου Βολου και της ΠΑΕ Βόλος, θα διανεμηθούν δωρεάν την Μεγάλη Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023, από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, στο Δημαρχεία Βόλου αμνοερίφια εν όψει του Πάσχα, προκειμένου να υπάρξει ανακούφιση των οικονομικά ευάλωτων οικογενειών της πόλης, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Το σύνολο της οικονομικής δαπάνης θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από την ΠΑΕ Βόλος και από τον Δήμαρχο Βόλου, ενώ πολύτιμη είναι η συνδρομή του Δήμου Βόλου που διαθέτει την οργανωτική του δομή για να φθάσουν τα κρέατα στις οικογένειες που πραγματικά τα έχουν ανάγκη.

Οι οικογένειες που θα λάβουν τη βοήθεια σε τρόφιμα είναι αυτές των οποίων οι δικαιούχοι είναι ενταγμένοι σε πρόγραμμα οικονομικής αδυναμίας του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Βόλου και ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Βόλου, καθώς και από τις υπόλοιπες κοινωνικές δομές του Δήμου Βόλου. Θεωρείται αυτονόητο ότι αν υπάρξουν ανάγκες για επιπλέον οικογένειες αυτές θα καλυφθούν“.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος