Διαμαρτυρία Φιλόζωων Ανατολικού Πηλίου έξω από το δημαρχείο Ζαγοράς

Με πλακάτ και πανό διαμαρτυρήθηκαν μέλη και φίλοι των “Φιλόζωων Ανατολικού Πηλίου” έξω από το δημαρχείο της Ζαγοράς, διότι όπως υποστηρίζουν, “ο δήμος δεν διαθέτει ούτε ένα ευρώ για τα αδέσποτα”.

Διαμαρτυρία Φιλόζωων Ανατολικού Πηλίου έξω από το δημαρχείο ΖαγοράςΟι πολίτες που διαμαρτύρονται, δημοσιοποίησαν το θέμα αποστέλλοντας φωτογραφίες και video σε τοπικά και πανελλαδικά μέσα ενημέρωσης, “μήπως και ευαισθητοποιηθεί ο δήμος ή κάποιος πάνω από αυτόν”, τόνισε η πρόεδρος του Φιλοζωϊκού Σωματείου Ελευθερία Ζιάκα, μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου.

“Αυτή τη στιγμή τα σκυλιά αυτά επιβιώνουν με δικούς μας πόρους και δωρεές. Εμείς πληρώνουμε τα έξοδα του εμβολιασμού, της αποπαρασίτωσης, τα τσιπάκια, τις στειρώσεις, τα φάρμακα και φυσικά τις τροφές για τις οποίες ο δήμος δεν έχει πληρώσει ένα ευρώ από την ίδρυση ακόμη του σωματείου μας.  Έχουμε φθάσει στο απροχώρητο. Ο δήμος από τις αρχές Ιανουαρίου που σταμάτησε η συνεργασία με τον κτηνίατρο που αποχώρησε,  μας αγνοεί συνεχώς”.

Διαμαρτυρία Φιλόζωων Ανατολικού Πηλίου έξω από το δημαρχείο Ζαγοράς

Επιπλέον η κ. Ζιάκα ανέφερε ότι “ούτε την ώρα της κινητοποίησης ευαισθητοποιήθηκε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος ή ο δήμαρχος να εμφανιστούν για να συζητήσουν το θέμα”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος