Διαμάχη πρώην συζύγων για τα παιδιά με καταγγελίες για ασέλγεια και δεκάδες μηνύσεις

Εκατό και πλέον μηνύσεις έχει καταθέσει εναντίον της 42χρονης πρώην συζύγου του ένας 47χρονος κάτοικος Κέρκυρας, διότι δεν του επιτρέπει να δει τις ανήλικες κόρες του, εννέα και έξι ετών σήμερα. Σημειώνεται ότι η 42χρονη καθηγήτρια μουσικής είχε καταγγείλλει τον πρώην σύζυγό της για ασέλγεια, πρωτόδικα είχε απαλλαγεί και από τότε είναι ξανά στην ανάκριση, ενώ δεν του επέτρεπε η σύζυγος να βλέπει τα παιδιά.

Η υπόθεση απασχόλησε σήμερα το Μονομελές  Πλημμελειοδικείο όπου είχαν προγραμματιστεί να εκδικαστούν 29 μηνύσεις. Στο δικαστήριο παρέστησαν ως συνήγοροι υπεράσπισης ο Νίκος και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, δήλωσαν ότι θα ζητήσουν πειθαρχική διερεύνηση εις βάρος της εισαγγελέως της έδρας, ενώ ζήτησαν από την ίδια να εξαιρεθεί της υπόθεσης, καθώς η ίδια εισαγγελέας ήταν στην έδρα Δικαστηρίου που έγινε τον Ιούλιο και η κατηγορούμενη είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση δύο ετών με αναστολή για το ίδιο αδίκημα. Τότε, λόγω των συνεχών αιτημάτων αναβολής, το αίτημα της κατηγορούμενης είχε απορριφθεί και καταδικάστηκε.

Σε όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα έχουν πραγματοποιηθεί πολλές δικαστικές πράξεις ενώ δεν κατέστη δυνατό με κάποιο τρόπο το πρώην ζευγάρι να συνεννοηθεί για το θέμα, με τον καθένα να εμμένει στις θέσεις του.

Η μητέρα αρνείται να δώσει τα παιδιά στον πατέρα τους, μέχρι να εκδικαστεί και η έφεση στο απαλλακτικό βούλευμα, ενώ τρία χρόνια μετά τον χωρισμό τους, κατηγόρησε τον πρώην σύζυγο πως προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος και της μικρής τους κόρης.

Χθες το Μονομελές Πλημμελειοδικείο αποφάσισε να εκδικαστεί η πρώτη από τις 29 μηνύσεις, αλλά υπήρξε διακοπή λόγω παρέλευσης του ωραρίου, προσδιορίστηκε για μεθαύριο Παρασκευή και οι υπόλοιπες 28 υποθέσεις αναβλήθηκαν για τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2023.

Διαμάχη πρώην συζύγων για τα παιδιά με καταγγελίες για ασέλγεια και δεκάδες μηνύσειςΓια “δικαστική κακοποίηση” της μητέρας έκανε λόγο η κ. Κωνσταντοπούλου, τονίζοντας ότι η καταγγέλλουσα μητέρα, η βασική μάρτυρας για την ασέλγεια σε βάρος τους παιδιού της έχει μετατραπεί σε κατηγορούμενη με μηνύσεις τις οποίες υποβάλλει ο κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βαθμό κακουργήματος και οι οποίες, χωρίς έρευνα, μετατρέπονται σε κατηγορητήρια για την ίδια.

ΟΙ συνήγοροι του πατέρα, Μαρίνα Χρυσοβελώνη και Δ. Γκούβας, αντιπαρατέθηκαν με την κ. Κωνσταντοπούλου στη δικαστική αίθουσα ενώ η κ. Χρυσοβελώνη δήλωσε ότι “όπως έχει κριθεί από το δικαστήριο της Κέρκυρας και όπως έχουν αποφανθεί τέσσερις ειδικοί, ο πατέρας δεν έχει διαπράξει κανένα αδίκημα εις βάρος  του παιδιού του. Είμαστε βέβαιοι πως και η κρίση του συμβουλίου Εφετών της Κέρκυρας θα δεχθεί την πρωτόδικη απόφαση. Εμείς έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στους δικαστές γιατί ενεργούν στο πλαίσιο των καθηκόντων τους».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος