Διάλογο με τους φορείς ζητούν οι καταστηματάρχες των Παλαιών – Xθες έκλεισαν τα καταστήματά τους

Διάλογο με τους φορείς ζητούν οι καταστηματάρχες των Παλαιών, σε ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν: “Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει στους επαγγελματίες της περιοχής Παλαιών του Βόλου, οι συνεχείς καταγγελίες για ηχορύπανση, που οδηγεί στο κλείσιμο των μπαρ εστιατορίων και κέντρων διασκέδασης, εν μέσω τουριστικής περιόδου”.
Για το λόγο αυτό οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων της συνοικίας Παλαιών Βόλου, έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους χθες Τετάρτη 8 Ιουνίου, αφήνοντας τους 250 εργαζόμενους (και κατ’ επέκταση τις οικογένειές τους) χωρίς εργασία και αποδοχές, ως αντίδραση στις καταγγελίες.

Όπως υποστηρίζουν, η ενέργεια αυτή θα αποτελέσει καταστροφή για τις επιχειρήσεις τους, καθώς θα έχει αρνητικές επιπτώσεις που θα επηρεάσουν τόσο τους εργαζόμενους, όσο και στις συνεργαζόμενες και όμορες επιχειρήσεις, ενώ θα πλήξει και τον τουρισμό του Βόλου εν γένει.

Οι επιχειρηματίες κρούουν τον κώδωνα κινδύνου και υποστηρίζουν ότι “τέτοιες ενέργειες θα οδηγήσουν σε λουκέτα ή σε απολύσεις εργαζομένων, καθώς με το που κλείνει η μουσική, κυρίως στα μπαρ, οι θαμώνες αποχωρούν, θεωρώντας πως δεν υπάρχει κανένας λόγος διασκέδασης. Εξαιτίας όλων αυτών, είναι επιτακτική η ανάγκη επικοινωνίας και συζήτησης από κοινού με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ώστε να βρεθεί μια λύση που θα ικανοποιεί όλες τις πλευρές”. Την ανακοίνωση υπογράφουν επτά ιδιοκτήτες καταστημάτων στην περιοχή των Παλαιών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος