Διακοπές υδροδότησης για ανεξόφλητους λογαριασμούς άνω των 500 και 1000 ευρώ

Η ΔΕΥΑΜΒ ανακοίνωσε ότι συνεχίζει το πρόγραμμα των διακοπών υδροδότησης στις παροχές των καταναλωτών οι οποίοι έχουν δύο ανεξόφλητους λογαριασμούς ή έχουν παραβιάσει τον διακανονισμό της οφειλής τους με καθυστέρηση εξόφλησης δύο δόσεων.

Πέραν αυτών, από την Τετάρτη 07.12.2022 θα ξεκινήσει πρόγραμμα διακοπών υδροδότησης στους καταναλωτές που οφείλουν ποσό μεγαλύτερο από 1.000 €. Σύμφωνα με την επιχείρηση, “παρέχεται ο χρόνος των δύο εργάσιμων ημερών ήτοι της Παρασκευής 02.12.2022 και Δευτέρας 05.12.2022 για την τακτοποίηση των οφειλών και καλούμε τους καταναλωτές να προβούν στην τακτοποίηση των οφειλών, ώστε να μην βρεθούμε στην δυσάρεστη θέση να προβούμε σε διακοπή υδροδότησης”.

“Επισημαίνουμε ότι, στους καταναλωτές με οφειλή μεγαλύτερη των 1000 €, οι οποίοι έχουν τυχόν παραβιάσει την προγενέστερη διακοπή υδροδότησης, θα επιβληθεί πλήρης αποβολή από το δίκτυο ύδρευσης και για την επανάληψη της υδροδότησης θα πρέπει να ακολουθηθεί η διαδικασία νέας σύνδεσης”, επισημαίνει η ΔΕΥΑΜΒ.

Οι οφειλές μέχρι 500 ευρώ

Επιπλέον από την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, η Υπηρεσία θα προχωρήσει σε αναστολές υδροδότησης στους καταναλωτές που οι συνολικές οφειλές τους προς την ΔΕΥΑΜΒ, υπερβαίνουν το ποσό των 500 €.

Στην έννοια συνολικές οφειλές περιλαμβάνονται οφειλές από τέλη ύδρευσης, από διακλαδώσεις αποχέτευσης και οι ληξιπρόθεσμες δόσεις διακανονισμών.

Οι αναστολές υδροδότησης θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, έτσι ώστε να παρασχεθεί χρονικό διάστημα τριών (3) εργασίμων ημερών στους ενδιαφερόμενους, προς τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος