Διαδικτυακός μαραθώνιος για στήριξη Κοινωνικού Παντοπωλείου

Οι Κοινωνικές  Δομές του Δήμου Ρήγα Φεραίου πιστές στο Χριστουγεννιάτικο ραντεβού τους επιχειρούν για τρίτη συνεχή χρονιά, για την ενίσχυση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων,  ένα διαφορετικό κάλεσμα, προσαρμοσμένο πλέον στις συνθήκες της πανδημίας. Ένα κάλεσμα αλληλεγγύης και αγάπης με σκοπό την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου με τρόφιμα μακράς διαρκείας ή διατακτικές από super market .

Ο διαδικτυακός μαραθώνιος αγάπης θα γίνει στις 8 Δεκεμβρίού του απόγευμα. Το link παρακολούθησης θα ανακοινωθεί λίγες ώρες πριν στο fb του Δήμου Ρήγα Φεραίου. Μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου η Αντωνία Χασιώτη, υπεύθυνη Κοινωνικών θεμάτων και Υγείας του δήμου, ανέφερε ότι 40 οικογένειες ωφελούνται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο. «Δεν είναι ενταγμένο σε κάποιο πρόγραμμα, απλά προσπαθούμε με της χορηγίες πολιτών αλλά και εταιρειών στην περιοχή να το συντηρήσουμε. Μέσα από αυτό το μαραθώνιο αγάπης και αλληλεγγύης  από τη μια στοχεύουμε  την ενίσχυση σε τρόφιμα του κοινωνικού παντοπωλείου το οποίο αυτή τη στιγμή προσπαθεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των συμπολιτών μας. Ας προσφέρουμε λοιπόν, ανακουφίζοντας τους  συμπολίτες μας  και ας μοιράσουμε απλόχερα την αγάπη και την αλληλεγγύη».

Σημειώνεται ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι ανοιχτό καθημερινά και μπορούν οι πολίτες να προσφέρουν ό,τι επιθυμούν, κυρίως όμως τρόφιμα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος