Δ. Κολυνδρίνης: Κλείνουν την εθνική για τα λεωφορεια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ-Ταλαιπωρία επιβατών

Γύρισαν πίσω τα δρομολόγια του υπεραστικού ΚΤΕΛ για Αθήνα και για Βόλο σήμερα το πρωί στις 9 καθώς εκδόθηκε απαγορευτικό κυκλοφορίας για μεγάλα οχήματα άνω των 3,5 τόνων από την Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας και Φθιώτιδας νωρίτερα.

Την αγανάκτησή του, εξέφρασε μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου, ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ του νομού Μαγνησίας, Δημ. Κολυνδρίνης τόσο για την ταλαιπωρία των επιβατών, όσο και για την “ευθυνοφοβία” ορισμένων που πληρώνονται αδρά τα διόδια.

Το ίδιο έγινε και χθες. Η κατάσταση είναι απαράδεκτη. Τι θα πει η Πολιτική Προστασία ζητά από Τροχαία να κλείσει ο δρόμος προληπτικά. Οι παραχωρησιούχοι πληρώνονται αδρά και πρέπει να κρατούν το δρόμο ανοιχτό“. Ο κ. Κολυνδρίνης ανέφερε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε το δρομολόγιο των 11 για Αθήνα καθώς τα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να υποχωρήσουν μετά το μεσημέρι.

H τροχαία έλαβε εντολή από την Πολιτική Προστασία να απαγορεύσει την κυκλοφορία … προληπτικά υποβάλλοντας σε ταλαιπωρία και έξοδα εκατοντάδες επιβάτες των ΚΤΕΛ . Το λοκ-νταουν στην κυκλοφορία επιβάλλεται για να μην αντιμετωπίσουν ενδεχόμενο πρόβλημα η Πολιτική Προστασία και οι παραχωρησιούχοι, δίνοντας “σήμα” πως δεν υπάρχει ετοιμότητα“, κατέληξε ο ίδιος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος