Χωρίς τηλεόραση και internet οι Αφέτες

Χωρίς τηλεόραση και internet είναι εδώ και καιρό το χωριό Αφέτες του δήμου Ν. Πηλίου με την αρμόδια εταιρεία για την παροχή του σήματος να δηλώνει ότι «λόγω μορφολογίας του εδάφους, η κάλυψη από το κέντρο εκπομπής Σωρός είναι οριακή. Η περιοχή σας εξυπηρετείται από το κέντρο εκπομπής Χλωμό, όπου δεν έχει υλοποιηθεί ακόμα η 2η ψηφιακή μετάβαση στους νέους διαύλους».

Εξοργισμένοι δηλώνουν οι κάτοικοι του χωριού και συγκεντρώνουν υπογραφές για να καταγγείλουν το γεγονός στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και  θα το κοινοποιήσουν στους αντίστοιχους τηλεοπτικούς σταθμούς «για να μάθουν ότι με ευθύνη σας ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!!!!».

Όπως αναφέρουν οι κ.κ. Τσιριγούλας και Μαμούχας εκ μέρους των κατοίκων, σε επιστολή τους προς την αρμόδια εταιρεία, από τότε που τους ζητήθηκε να κάνουν επανασυντονισμό συχνοτήτων «δυστυχώς σε ΟΛΟ το χωριό ΑΦΕΤΕΣ ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ έχουμε πολλά και σοβαρά προβλήματα λήψης των καναλιών που εκπέμπουν από την πλατφόρμα σας. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. Σας είχα στείλει ξανά διαμαρτυρία και μου είπατε φταίει η εγκατάσταση μου. Πριν όμως τον επανασυντονισμό δεν αντιμετωπίζαμε κανένα πρόβλημα. Επειδή το πρόβλημα είναι σοβαρό ετοιμαζόμαστε να μαζέψουμε υπογραφές για καταγγελία στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και σχετική κοινοποίηση στους αντίστοιχους τηλεοπτικούς σταθμούς για να μάθουν ότι με ευθύνη σας ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!».

Η εταιρεία μεταξύ άλλων απάντησε ότι «το κέντρο εκπομπής Σωρός λειτουργεί κανονικά, βάσει των οριζόμενων στην ισχύουσα νομοθεσία τεχνικών προδιαγραφών, χωρίς κάποιο πρόβλημα ή δυσλειτουργία. Λόγω μορφολογίας του εδάφους, η κάλυψη από το κέντρο εκπομπής Σωρός είναι οριακή. Η περιοχή σας εξυπηρετείται από το κέντρο εκπομπής Χλωμό, όπου δεν έχει υλοποιηθεί ακόμα η 2η ψηφιακή μετάβαση στους νέους διαύλους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος