Χιλιάδες δέντρα κάνναβης εντοπίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Ζαγοράς

Φυτεία με χιλιάδες δέντρα κάνναβης εντόπισαν αστυνομικοί έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αστυνομικοί από την Πελοπόννησο σε συνεργασία με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας εντόπισαν την φυτεία σε ορεινή περιοχή μετά το Πουρί, τον Ομβριό.

Ο χώρος είχε διαμορφωθεί κατάλληλα, ώστε μετά τη συλλογή τα φυτά να αποξηραίνονται και να διατίθενται για κατανάλωση.

Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη φυτεία, ίσως και η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών. Για την ώρα δεν έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις, ενώ δεν έγινε γνωστό αν υπήρξε κάποια σύλληψη.

Όπως ανέφεραν στην ΕΡΤ Βόλου, κάτοικοι του Πουρίου που αντιλήφθηκαν την κινητοποίηση που έγινε χθες, συμμετείχαν αστυνομικοί αλλά και ο στρατός ενώ πηγαινοέρχονταν πολλά αγροτικά αυτοκίνητα και φόρτωναν τα ξεριζωμένα δένδρα (πάνω από 3000) σε ένα τεράστιο φορτηγό που περίμενε στον κεντρικό δρόμο. Είναι άγνωστο κατά πόσο στην επιχείρηση ανάπτυξης και διακίνησης των δενδρυλλίων συμμετείχαν και ντόπιοι, όμως την περιοχή έπρεπε να τη γνωρίζει κάποιος πολύ καλά για να στήσει εκεί την καλλιέργεια και την όλη διαδικασία αποξήρανσης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος