Αυτοψία Χρ. Τριαντόπουλου στις πλημμυρισμένες περιοχές του Βόλου

Αυτοψία στις πλημμυρισμένες γειτονιές του Βόλου πραγματοποίησε χθες  ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές Χρήστος Τριαντόπουλος.

Σε ανάρτησή του ο κ. Τριαντόπουλος αναφέρει:  «Ο Βόλος και συγκεκριμένες περιοχές του επλήγησαν από ακραίο καιρικό φαινόμενο και, δη, καταρρακτώδη βροχόπτωση, με μεγάλες ποσότητες νερού σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, που είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πλημμυρικά φαινόμενα και δεκάδες πτώσεις δέντρων. Άμεσα κινητοποιήθηκαν το Πυροσβεστικό Σώμα, η Ελληνική Αστυνομία, οι υπηρεσίες του Δήμου Βόλου και της ΔΕΥΑΜΒ, καθώς και της Περιφέρειας Θεσσαλίας όπου χρειάστηκε, και, φυσικά, εθελοντικές ομάδες αρωγής και διάσωσης.

Αυτοψία Χρ. Τριαντόπουλου στις πλημμυρισμένες περιοχές του Βόλου

Από την πρώτη στιγμή, βρεθήκαμε στο πεδίο, όπου δρούσαν οι υπηρεσίες και οι εθελοντές, και συζητήσαμε με πολίτες και επιχειρηματίες, των οποίων οι περιουσίες επλήγησαν από τα πλημμυρικά φαινόμενα αυτά. Σε ένα πλαίσιο, λοιπόν, συνεργασίας και σε συνέχεια σχετικών επικοινωνιών με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Βόλου, θα δρομολογηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την καταγραφή, την στήριξη και την αποκατάσταση όπου χρειάζεται».

Αυτοψία Χρ. Τριαντόπουλου στις πλημμυρισμένες περιοχές του Βόλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος