Αύριο Τρίτη 30 Νοεμβρίου η τελετή φωταγώγησης της πόλης

Η έναρξη για τη φετινή εορταστική περίοδο θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 30 Νοεμβρίου στις 7.00 το βράδυ στην παραλία του Βόλου με επίσημη προσκεκλημένη την Άννα Βίσση, την οποία θα συνοδεύσει μουσικά η Συμφωνική Ορχήστρα και οι Χορωδίες του Δημοτικού Ωδείου Βόλου, αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου.

Για την υγειονομική προστασία όσων θελήσουν να παρακολουθήσουν δια ζώσης την εκδήλωση ο Δήμος Βόλου έχει τοποθετήσει γιγαντοοθόνες κατά μήκος της παραλίας, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός, ενώ διανεμήθηκαν στα καταστήματα της ίδιας περιοχής δέκα χιλιάδες  προστατευτικές μάσκες, που μπορούν οι πολίτες να προμηθεύονται δωρεάν.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της τελετής φωταγώγησης αποτελείται από γιορτινές μελωδίες και κομμάτια από το ρεπερτόριο των μιούζικαλ που παρακολουθεί το κοινό την περίοδο των Χριστουγέννων, τα οποία διανθίζονται με χορογραφίες Σχολών Χορού του Βόλου, έως τη στιγμή που η Άννα Βίσση θα ανέβει στην σκηνή για να ερμηνεύσει μεγάλες της επιτυχίες, και στη συνέχεια με το Δήμαρχο της πόλης Αχιλλέα Μπέο να πατήσουν το «μαγικό κουμπί»  για να φωταγωγηθεί η πόλη και να στολιστεί ο ουρανός με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα.

Για το μουσικό μέρος της τελετής συμπράττουν 40 δεξιοτέχνες μουσικοί της πόλης του Βόλου, οι οποίοι με μαέστρο τον Ιωακείμ Μπαλτσαβιά θα συνοδεύουν μουσικά τη σοπράνο, καθηγήτρια μονωδίας και υπεύθυνης των χορωδιών κ. Σύλβια Τσιμπανάκου, το μουσικό σύνολο Voice and Voices, τα  30 παιδιά μέλη της χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Βόλου και 20 χορωδούς του Δημοτικού Ωδείου. Οι ενορχηστρώσεις πραγματοποιήθηκαν από τον Θεόδωρο Λεμπέση και η καλλιτεχνική επιμέλεια είναι του Ανδρέα Μιμαίου – Διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου Βόλου.

Σε κομμάτια που αποδίδει η Συμφωνική Ορχήστρα συμπράττουν και χορευτικές ομάδες της Σχολής Χορού Break A Move και Dance Studio με χορογράφους (αλφαβητική σειρά) τους: Νικολέτα Δεφαράνα, Νίκολα Κρίτσλοου, Μαρίνα Μιχαηλίδου, Κωνσταντίνο Πανόπουλο, Κατερίνα Σαρρή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος