Αχιλλοπούλειο: Συγκινούν οι νέοι με την προσφορά αίματος

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τις μονάδες αίματος που συγκεντρώθηκαν τις ημέρες της τραγωδίας στα Τέμπη, αλλά και έπειτα εξέδωσε το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου.

«Η εθελοντική αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης. Ποιος όμως αγαπάει ποιον; Ο υγιής τον πάσχοντα, τον εν περιστάσει συνάνθρωπο, τον πονεμένο άγνωστο.

Με αφορμή αυτό που βιώσαμε, μετά την τραγωδία στα Τέμπη, στην Αιμοδοσία του Νοσοκομείου Βόλου λίγες μέρες πριν και στην εξόρμηση μας στο Πανεπιστήμιο στο Πεδίο του Άρεως σήμερα, βλέποντας νέα παιδιά να δίνουν το αίμα τους, στην πλειοψηφία τους πρώτη φορά, για τον πονεμένο άγνωστο, κατάλαβα ότι δικαιούμαι να είμαι αισιόδοξος για πιο καλές μέρες με αυτούς τους νέους.

Σας ευχαριστούμε που ήρθατε με σεμνότητα και υπομονή με την αναμενόμενη αγωνία της πρώτης αιμοδοσίας, με την καρδιά σας συγκλονισμένη και γεμάτη από την επιθυμία για βοήθεια και για συμμετοχή. Ναι αυτό σημαίνει ότι μεγαλώνετε-ωριμάζετε και είστε στον δρόμο τον καλό.

Περιμένουμε να συνεχίσουμε να βαδίζουμε μαζί στα αιμοδοτικά μονοπάτια που έχουν στόχο την κοινωνική συνοχή και που ταυτόχρονα κάνουν εσάς πιο καλούς ανθρώπους δίνοντας σε εμάς χαρά και δύναμη για να συνεχίσουμε το έργο μας», αναφέρει στην ανακοίνωση ο διευθυντής του Τμήματος κ. Λαφιωνιάτης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος