Αρχιτεκτονικός διαγωνισμός για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Μηλίνας

Ο Δήμος Νοτίου Πηλίου προκηρύσσει Πανελλήνιο Ανοιχτό Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό Προσχεδίων, ενός σταδίου, με τίτλο: “ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΜΗΛΙΝΑΣ Δ.Ε. ΣΗΠΙΑΔΟΣ», προϋπολογισμού 51.720,00 € (συμπ. Φ.Π.Α. 24% ).

Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η διατύπωση προτάσεων και αρχιτεκτονικών μελετών για την Ανάπλαση του παραλιακού μετώπου του οικισμού Μηλίνας της Δημοτικής Ενότητας Σηπιάδος, από άποψη αρχιτεκτονική, αισθητική, λειτουργική, τεχνική και περιβαλλοντική, προκειμένου να αξιοποιηθεί και να αναβαθμιστεί ο ελεύθερος κοινόχρηστος χώρος και να αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς για τον οικισμό Μηλίνας.

Ο Διαγωνισμός στοχεύει στη διαμόρφωση ενός ενιαίου, λειτουργικού κοινόχρηστου χώρου που να αναδεικνύει το φυσικό τοπίο, να εξυπηρετεί τις σύγχρονες ανάγκες των δημοτών και να παρέχει στον επισκέπτη πολλαπλές επιλογές χρήσης και δραστηριοτήτων. Το έργο χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο.

 Ως ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 12/08/2022 ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00μ.μ..

 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος