Αποχώρησε από πρόεδρος του Γηροκομείου ο Π. Πάνος

Η Ιωάννα Νεστορίδου είναι η νέα πρόεδρος του Δ.Σ. Του Γηροκομείου Βόλου μετά και τις χθεσινές αρχαιρεσίες όπου δεν έθεσε υποψηφιότητα ο επί δέκα χρόνια πρόεδρος του Ιδρύματος, Παύλος Πάνος.

Ο ίδιος πέτυχε να επιλύσει χρόνια οικονομικά προβλήματα του Ιδρύματος ενώ με σημερινή του ανάρτηση στο λογαριασμό του σε κοινωνικό δίκτυο, αναφέρει:

«Μετά από σχεδόν δέκα χρόνια εθελοντικής προσφοράς, από τη θέση του προέδρου του Δ. Σ. του Γηροκομείου Βόλου, σήμερα ημέρα συγκρότησης του νέου Δ. Σ. αποχωρώ από τη θέση του προέδρου.

Αποχωρώντας από την θέση αυτή θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως καταρχήν όλους τους πολίτες του Βόλου που στήριξαν το έργο της “επαναφοράς ” του Ιδρύματος σε μια υγιή κατάσταση, τους εργαζόμενους του Ιδρύματος και τους κατά καιρούς συνεργάτες, τις τοπικές αρχές, τους φορείς και τις τοπικές επιχειρήσεις που στήριξαν με πολλούς τρόπους το έργο μας.

Όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησα σκληρά, με επίκεντρο την διαβίωση των ηλικιωμένων του Ιδρύματος, προσφέροντας πολύτιμο προσωπικό χρόνο να επιλύσω τα όποια προβλήματα, έχοντας ως ανταμοιβή και πολλές ευχάριστες στιγμές, κυρίως από τους ηλικιωμένους του Γηροκομείου.

Φυσικά σ’ αυτό τον αγώνα δεν ήμουν μόνος μου, εκτός από το προσωπικό του Ιδρύματος είχα την βοήθεια και την στήριξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Γηροκομείου αλλά και του ακρογωνιαίου λίθου του, το Δ. Σ. Φιλανθρωπικού Σωματείου του Γηροκομείου Βόλου τους οποίους και ευχαριστώ θερμώτατα.

Εύχομαι στη νέα πρόεδρο και στα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου καλή θητεία και καλή δύναμη στο έργο τους, όντας βέβαιος ότι υπάρχει μια σοβαρή δουλειά που έγινε μέχρι σήμερα και θα συνεχιστεί για το καλό των ηλικιωμένων και της πόλης μας.

Τέλος παροτρύνω όλους τους πολίτες της πόλης μας να σκεφτούν, επανεξετάζοντας, την ενασχόλησή τους με την κάθε μορφής εθελοντικής προσφοράς είτε στο Ίδρυμά μας είτε σε κάποια άλλη δομή.

Σας ευχαριστώ θερμά όλους

Παύλος Πάνος

Υ.Γ. 1: Οφείλω έναν οικονομικό απολογισμό, ο οποίος αποφασίστηκε να γίνει στα μέσα Σεπτεμβρίου.
Υ.Γ. 2: Η φωτογραφία είναι 10’ πριν την λήξη της θητείας μου, με πρωταγωνιστές ποιους άλλους;; Τις γιαγιάδες και τους παππούδες μου!!!!»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος