Ι. Αποστολάκης: «Ο Αχιλλέας Μπέος λέει ψέματα»

Να προσκομίσει και να αποκαλύψει τα έγγραφα που επικαλείται, «αν φοράει πολιτικά παντελόνια», κάλεσε τον σε αργία δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Ιάσονας Αποστολάκης, με αφορμή τα όσα κατήγγειλε ο κ. Μπέος κατά τη χτεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, για παρέμβαση των έξι ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων στην κυβέρνηση, σχετικά με το θέμα της επαναφοράς τους στα δημοτικά όργανα και με το έργο της διάνοιξης της οδού Καραμπατζάκη.
Όπως ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου ο ένας από τους έξι ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους, Ιάσονας Αποστολάκης, ο κ. Μπέος εξαπολύει ψέματα, και μάλιστα χωρίς καμία θεσμική αρμοδιότητα και ανακαλεί το θέμα της Καραμπατζάκη «για να θολώνει τα νερά» , όπως είπε, κατηγορώντας τους έξι ανεξάρτητους ότι παρεμβαίνουν στο έργο διάνοιξης της Καραμπατζάκη, μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών, με ειδική επερώτηση στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους.
Απαντώντας στα όσα ανέφερε ο Αχιλλέας Μπέος σχετικά με καταγγελία των έξι ανεξάρτητων προς το Υπουργείο Εσωτερικών, με την οποία ζητούν να παρέμβει το Υπουργείο στο νέο γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, προκειμένου να επανέλθουν στις επιτροπές του Δήμου Βόλου, ο κ. Αποστολάκης τον κάλεσε να προσκομίσει το έγγραφο που επικαλείται, «αν φοράει πολιτικά παντελόνια, όπως συνηθίζει να λέει», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη η συνέντευξη του Ιάσονα Αποστολάκη στην ΕΡΤ Βόλου και στην εκπομπή “Με το βλέμμα στην πόλη”:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος