Μια μεγάλη παρέμβαση για τη βελτίωση δεκάδων παιδικών χαρών πραγματοποιεί ο Δήμος Καρδίτσας. Το έργο εντάσσεται στη διαδικασία αποκατάστασης των ζημιών που προκάλεσε στην περιοχή ο Ιανός. Οι παιδικές χαρές αφορούν τόσο στην πόλη της Καρδίτσας όσο και σε πολλές Κοινότητες καθώς οι σχετικές εργολαβίες αφορούν και στις πέντε Δημοτικές Ενότητες, Καρδίτσας, Μητρόπολης, Ιτάμου, Καλλιφωνίου και Κάμπου.
Ο δήμαρχος Καρδίτσας, Β. Τσιάκος, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Π. Σβερώνη και το γ.γ, Π. Γαλάνη, βρέθηκε σε παιδικές χαρές όπου εκτελούνται εργασίες αποκατάστασης ώστε να ενημερωθεί για την εξέλιξη του έργου. Όπως τονίζει σε σχετική δήλωση του, «η προσπάθεια ο Δήμος Καρδίτσας να γίνει ένας Δήμος που αξίζει να ζεις συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα. Η παρέμβαση που τώρα πραγματοποιούμε αφορά σε αποκαταστάσεις από ζημιές που προκάλεσε ο Ιανός. Συνεχίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ώστε να φτιάξουμε την Καρδίτσα που θέλουμε».
Να σημειωθεί ότι στις παιδικές χαρές γίνονται μεταξύ άλλων οι κάτωθι παρεμβάσεις με βάση τις τεχνικές προδιαγραφές. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανήλθε στις 82.000 ευρώ.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος