Απέσυρε ο δήμαρχος Βόλου αγωγή κατά του Γ. Αναστασίου

Ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος απέσυρε την αγωγή κατά του δημοσιογράφου Γιάννη Αναστασίου με την οποία ζητούσε το ποσό των 50.000 ως αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμιση για αναδημοσίευση ρεπορτάζ που τον αφορούσε από το in.gr στο istigmes.com.

Ο Γιάννης Αναστασίου από την πρώτη στιγμή είχε κάνει λόγο για αγωγή τρομοκράτησης του δημοσιογράφου, χωρίς ουσιαστικό αντικείμενο, καθώς ο ίδιος είχε τηρήσει πλήρως τους κανόνες δεοντολογίας. Στο πλευρό του Γιάννη Αναστασίου είχαν βρεθεί από την πρώτη στιγμή με ανακοινώσεις τους η Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, η ΠΟΕΣΥ, ενώ το ζήτημα της εξοντωτικής αγωγής είχε απασχολήσει πανελλαδικής εμβέλειας ΜΜΕ.

Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής διαδικασίας απόσυρσης της αγωγής του Δημάρχου Βόλου, ο Γιάννης Αναστασίου που συνοδευόταν στο Δικαστικό Μέγαρο του Βόλου από τους συνηγόρους του, Μαρίνα Χρυσοβελώνη και Γιάννη Φράγγο αρκέστηκε να σημειώσει πως “Η αλήθεια έλαμψε. Ο αγώνας για την ελευθεροτυπία και τη δημοκρατία είναι διαρκής και αυτό το ξέρουμε καλά όσοι με κόστος επιμένουμε στην σοβαρή δημοσιογραφία και στην υπεράσπιση των δημοκρατικών αρχών και αξιών”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος