Απάντηση του Αχ. Μπέου στους εργαζόμενους του Δήμου Βόλου

Στη αντεπίθεση περνά ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος απαντώντας στην κριτική, που του ασκήθηκε από τον Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ, αναφορικά με τις εργασίες για ” το διατηρητέο ακίνητο της Γαλλίας” και πιο συγκεκριμένα ότι δήλωσε, ότι “δεν θα επιτρέψει στις υπηρεσίες Δόμησης του Δήμου Βόλου να προβούν στην αδειοδότηση οποιαδήποτε εργασίας για το ακίνητο”.

Στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι έκαναν αναφορά στους νόμους, που διέπουν την λειτουργία των Υπηρεσιών Δόμησης στους Μητροπολιτικούς Δήμοι, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι υποχείρια, χαρακτηρίζοντας παράλληλα το δήμαρχο ως «φωτεινό παντογνώστη»

Η απάντηση του Αχιλλέα Μπέου αναφέρει ότι: «Ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος συνομιλεί και με τον τελευταίο πολίτη και φυσικά με τους υπαλλήλους του Δήμου Βόλου τους οποίους θεωρεί ως πολύτιμους συνεργάτες στη μεγάλη προσπάθεια, που καθημερινά καταβάλλεται για την αναβάθμιση των υποδομών και την ποιότητα ζωής στην πόλη. Με αφορμή την τελευταία, φαιδρή ανακοίνωση της γνωστής συνδικαλιστικής κλίκας, διευκρινίζεται ότι ο κ. Δήμαρχος δεν συνομιλεί με συνδικαλιστές του καφέ και του τσιγάρου, τύπου Μαγιάκου και Μεταφτσή, πολλώ δε μάλλον για θέματα που αφορούν την διοίκηση και τις αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής. Αν οι συγκεκριμένοι, ξεπερασμένοι από την ίδια την ζωή, συνδικαλιστές, επιθυμούν την προσοχή της κοινωνίας, ας αναζητήσουν άλλους τρόπους και όχι την προκλητική συμπεριφορά προς τη Δημοτική Αρχή. Ας δοκιμάσουν παραδείγματος χάριν να δικαιολογήσουν το μισθό που παίρνουν την ώρα που χιλιάδες συμπολιτών μας εκλιπαρούν για ένα μεροκάματο. Μέχρι τότε ας μιλούν μόνοι τους, συγχαίροντες εαυτούς και αλλήλους για την ευφυία τους…».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος