Με σημερινή ανακοίνωσή της η Π.Ε. Μαγνήσια και Σποράδων ανακοινώνει ότι παρατείνεται μέχρι 20 Αυγούστου η ισχύς της ΠΝΠ με θέμα «Έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση του κινδύνου πυρκαγιών».
Υπενθυμίζεται ότι ισχύει καθολική απαγόρευση κάθε μετακίνησης, διέλευσης ή παραμονής σε περιοχές NATURA, δάση, εθνικούς δρυμούς, αισθητικά δάση και άλση εντός οικιστικών ιστών με το πρόστιμο σε περίπτωση παράβασης να ανέρχεται σε 1.000 ευρώ καικαθολική απαγόρευση κάθε υπαίθριας δραστηριότητας που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά όπως καύση καλαμιών, απορριμμάτων, κάπνισμα μελισσιών, οξυγονοκόλληση κλπ. με το πρόστιμο σε περίπτωση παράβασης να ανέρχεται σε 10.000 ευρώ.
Η Αντιπεριφερειάρχης, Δωροθέα Κολυνδρίνη με νέα επιστολή της προς τους Δήμους της ΠΕ Μαγνησίας και Σποράδων τους καλεί να ενημερώσουν άμεσα τους πολίτες καθώς και τους κτηνοτροφικούς, αγροτικούς και μελισσοκομικούς συλλόγους για την ανάγκη της απαρέγκλιτης τήρησης των μέτρων και τις συνέπειες που προβλέπονται από την ΠΝΠ/ΦΕΚ 3746/Β/12-08-2021.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος