Αντιπαράθεση Μπέου – Χρυσοβελώνη – ΣΥΡΙΖΑ για τα σχολικά γεύματα

Στην επίθεση που εξαπέλυσε ο Δήμος Βόλου και ο Δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος κατά της πρώην υπουργού και μέλος της ΝΕ Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Μαρίνας Χρυσοβελώνη αναφορικά με τα σχολικά γεύματα και το γεγονός ότι -όπως αναφέρει η ίδια- “3.500 μαθητές μένουν χωρίς αυτά”, εγκαλώντας τόσο την αρμόδια υφυπουργό Ζέττα Μακρή όσο και το Δήμο Βόλου, απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι:

“Για μια ακόμα φορά ο Α. Μπέος, με το γνωστό  ύφος του, προσφέρει αμέριστη στήριξη στην κυβέρνηση και ταυτόχρονα  επιτίθεται  χυδαία στην πρώην υπουργό και μέλος της ΝΕ Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Το γεγονός που στάθηκε αφορμή  αυτών των απαράδεκτων δηλώσεων του Α. Μπέου ήταν τοποθέτηση της Μαρίνας Χρυσοβελώνη που εγκαλούσε την αρμόδια υπουργό Ζέττα Μακρή και τον Δήμο Βόλου για  το ότι 3.500 μαθητές έχουν μείνει χωρίς σχολικά γεύματα”.

Αντιπαράθεση Μπέου – Χρυσοβελώνη – ΣΥΡΙΖΑ για τα σχολικά γεύματα

Υπενθυμίζουμε ότι παρά τις τεράστιες δημοσιονομικές δυσκολίες που σημάδεψαν  τα  χρόνια των κυβερνήσεων με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ , ποτέ επί των ημερών του δεν σημειώθηκε ένα τέτοιο απαράδεκτο φαινόμενο.  Και σε αυτή την περίπτωση αποδεικνύεται για μία ακόμα φορά ότι ο Α. Μπέος αδιαφορεί απόλυτα για τα προβλήματα  που αντιμετωπίζουν οι δημότες της πόλης μας και ενδιαφέρεται μόνο  για να  προσφέρει υπηρεσίες στην κυβέρνηση της ΝΔ, τις οποίες πάντοτε συνδυάζει με προσωπικές επιθέσεις σε στελέχη του κεντρικού ή τοπικού ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Όσο για τις εξυπνάδες της fake γαλαντομίας του Α. Μπέου, ο οποίος δηλώνει ότι προσφέρει ένα μισθό του για την αντιμετώπιση του προβλήματος, είναι αυτονόητο πως τέτοια θέματα δεν  αντιμετωπίζονται μέσα από την ιδιωτική φιλανθρωπία,  αλλά  μέσα από την κρατική και κυβερνητική μέριμνα, ενώ καθήκον μιας δημοτικής αρχής κοντά στους πολίτες  της είναι η ανάδειξη της σπουδαιότητας τους και η  πίεση για την επίλυση τους.  Τέλος, σε ότι αφορά την προσωπική επίθεση του Α. Μπέου υπενθυμίζουμε ότι  τόσο η Μαρίνα Χρυσοβελώνη όσο και όλα τα μέλη της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, όταν κατείχαν θέσεις ευθύνης, αγωνίστηκαν για το καλό της Μαγνησίας και της χώρας γενικότερα.   Ας μην ξεχνούν οι παροικούντες του Δήμου ότι η κ. Χρυσοβελώνη υπήρξε δυο φορές εκλεγμένη βουλευτής,  και επίσης δύο φορές, με επιλογή του Αλέξη Τσίπρα, εξωκοινοβουλευτική υφυπουργός”.

Απάντηση Δήμου κατά Μαρίνας Χρυσοβελώνη
Αντιπαράθεση Μπέου – Χρυσοβελώνη – ΣΥΡΙΖΑ για τα σχολικά γεύματα Στην ανακοίνωση απάντησε ο Δήμος Βόλου με νεα ανακοίνωση τονίζοντας πως, “Περιπλανώμενη από κόμμα σε κόμμα και από κοπή βασιλόπιτας σε όρθρο και εσπερινό η αιώνια υποψήφια βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη έτυχε να μάθει και για την τετράμηνη καθυστέρηση για την εφαρμογή του προγράμματος σίτισης των μαθητών και φαίνεται πως συγκινήθηκε βαθιά. Εστω και με χρονοκαθυστέρηση. Και φυσικά, όπως όλοι, αναγνωρίζοντας την αποτελεσματικότητα της Δημοτικής μας Αρχής και του Δημάρχου μας, Αχιλλέα Μπέου ζήτησε από το Δήμο να βρει εναλλακτική λύση, όταν ολόκληρη Κυβέρνηση, αποκλειστικά αρμόδια, μπλεγμένη στον κυκεώνα των δικαστικών και άλλων προσφυγών από πλευράς ενδιαφερομένων αδυνατεί να δώσει λύση.

Αντιπαράθεση Μπέου – Χρυσοβελώνη – ΣΥΡΙΖΑ για τα σχολικά γεύματα

Συμμεριζόμενος την ενσυναίσθηση της υποψήφιας και των ομοϊδεατών της ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος δηλώνει ότι διαθέτει για τον σκοπό αυτό τον μισθό του και την καλεί να συνεισφέρει και η ίδια διαθέτοντας πχ ένα μικρό μέρος των ενοικίων από την μακρά λίστα των ακινήτων που διαθέτει. Είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθεί στην πρόταση και δεν θα αποδειχθεί ότι απλώς περιφέρεται μοιράζοντας λαγούς με πετραχήλια και πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Εν αναμονή της απάντησής της στην πρόταση…”
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος